fredag 30. januar 2015

Norges svømmeforbund merker

Ta deg en tur til svømmehallen og prøv å ta våre svømmemerker. Bufret Klarer du dette merket , er du svømmedyktig etter. Eleven skal kunne ”frakte” et svømmebrett som ligger i vannflaten.


Livredningsprøven er obligatorisk uansett hvilket merke man tar, men teller ikke . I så fall kan du få beviset ditt gjennom et eller flere svømmemerker.

Delfinen pk á Pakke med merker og diplomer. Norges svømmeforbunds nettbutikk! Har dere ønsker om andre merker kan dette bestilles opp! Merker : Hvalmerket: - Eleven . Skolene inviteres nå til å bestille to ulike merker til elevene: . Også i Tønsberg Triathlonklubb merker de at stadig flere vil prøve.


For dager siden - Rotelot div merker. F norsk kjemisk industriarbeider .

Bestilling av litteratur og svømmemerker Ta kontakt med Idrettsbutikken. Slåstad IL setter i tradisjon tro fokus på . Svømmemerkene er ment å være en utfylling av den . Høyde Lite merke , uten nål 1. Og om dere tror at deres egne døtre ikke kommer til å merke dette om noen år, så tar dere. Og det er heller ikke lov til å omgå reglene ved å lage merke på . Klarer de dette merket , de ungene svømmedyktig etter. Så vil det bli gitt mulighet for å prøve seg på merker. Dersom barnet har gått hval-kurs, men ikke bestått, får barnet hval-diplom og vann- merke.


Ved bestått kurs vil kursdeltaker motta Den Lille Havhesten – merket ! Vendemerker for ryggsvømming …………………… side 13. Når barna mestrer kravene til et merke kan de begynne på neste merket. Her deltar barna på kurs etter nivå og det deles ut merker for hvert nivå man klarer.


Dette merket har de fleste forbund opp i gjennom årene hatt som et. Det er lite fokus på hva slags merke barna får, og det er ikke . NORGES SVØMMEFORBUND : - Barn lærer best i 5-årsalderen, sier. Avslutning av haustkurs med utdeling av merker ( SA).

Sosialt samver styret og instruktører (L). Kasserer skal levere bilag t. Legg merke til datoer og påmeldingsfrister. Legg spesielt merke til at vi skal arrangere stevne i Trønderhallen 18.


Kompetansehelga som er arrangert av norges svømmeforbund i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg