fredag 30. januar 2015

Skumkanon bilvask

Dette er skumkanon for høytrykkspyler av meget god kvalitet. Ved å bruke skumkanon til å såpelegge hele bilen før vask sikrer du at hele bilen er dekket godt med såpe, og at vaskeprosessen begynner før du i det hele tatt . Vi har funnet vår favoritt! Jeg selger skumkanoner , sandvaskere, overgangsadaptere, dyser (turbodyser og andre vaskedyser) . Velg riktig skumkanon for skumvask av bil.

Vi guider deg gjennom de tre. Jeg har en del spørsmål om skumkanon. Skum er i vinden som aldri før når det gjelder vask av bil. Skum gjør ikke bare at du får utnyttet såpen bedre.


Foam Lance (også kalt skumkanon ) har totalt forandret mange bilpleiere sitt syn på bilvask. Takket være skumkanonen , blir ikke bilvasken like kjedelig og tung, . Chemical Guys skumlegger er laget for bruk med høytrykkspylere på over .

Berøringsfri bilvask , sparer deg for tid og energi. Når du skal velge skumkanon , er det i hovedsak typer du har å velge i. Her viser vi deg forskjellen på. Her har vi samlet våre mest populære såper med riktig skumkanon og kobling for din AVA eller Kärcher høytrykkspyler. Gjør bilvasken på rekordtid med høytrykkspyler.


Det er tid for vårrengjøring av bilen! Skumkanon med markedets beste kvalitet og brukervennlighet. Bilpleie og detailing nettbutikk med fokus på høy kvalitet. Fireball premium Aktive skum med hydrofobisk egenskaper er utviklet for å hjelpe berørings fri bilvask. Brukes i skumkanon eller blandet i vaskevann.


Har ikke polert bilen denne sommeren, men vasket med Zalo minst ganger, bilen er blank og fin i lakken alikavel. Nå skal det sies at jeg ikke har . I Skumparty Kit får du komplett skumkanon med kobling til din høytrykkspyler, samt vår nye skumfavoritt. Aldri mer kjedelig bilvask ! Synes du det er et ork å vaske bil?


Lite skum og vanskelig å få godt nok med såpe på bilen?

Den tiden er det slutt på! Denne italienskproduserte skumkanonen frems. Med Waxd Foam Lance blir bilvask og vedlikehold aldri mer en kjedelig rutinejobb!


Skummkanon med bronse hode og POM plast fra kvalitetsleverandøren IDROBASE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg