fredag 30. januar 2015

Joti sluk med anboring

Tilkobling - Side, Ømm. A- sluk med anboring , bunn Ømm. Her er produktoversikt for produktene til Purus. Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . K-, A- og M- sluk er boligsluk i plast for innfesting av faste og smørbare . Joti plast L- sluk side. Sluket har klemring som er festet med skruer.


Kan brukes i trebjelkelagsgulv og støpte gulv. Med membran tilsluttet via skrudd . I leksikon kan du lese at gulvsluk monteres i rom der det er fare for vannsøl. Dråperist 150mm f dykking.


A ( anboring ) - eller K (kobling) - sluk. Hvis ikke en av monteringsplatene benyttes må følgende fremgangsmåte brukes, og da godkjennes kun stk. Avløpsvinkler i og 85°. Vårt universalsluk har fått en ny vannlås som gjør at kapasiteten til sluket økes med inntil. Endringen skjer i koppen, og den er kompatibel med sluk som . A betyr anboring ved at sluket har anboringer på versjonene med sideutløp og anboringer på versjonene med bunnutløp.


Sammenlign tilbud på Anboring i kategorien Annet VVS fra en rekke nettbutikker samlet. JOTI 75MM K SIDEUTLØP SKRÅ. SLUK UNDERDEL MED VANNLÅS ANBORING Ø75MM X 90GR. Anboringssluk med stk mm anboringer , bunnutløp har stk an. Norskprodusert universalsluk.


Skarning Hansen oyvindsh@ joti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg