torsdag 15. januar 2015

Ventiler til peis

Dersom du bygger din egen peisomramming til en innsats, er det viktig med ventiler. Dette er en ventil med rist. Ventil til bygging av peis.


Vi tilbyr utvendige og innvendige ventiler samt ventiler for grunnmur. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt.

Brennkammeret er utstyrt med en rekke ventiler i front som sørger for luftspyling . Havanna er en spennende peisnyhet fra Nordpeis. Jeg har en peis på kW i stua. Peisen er bygget i murstein. Nederst ved gulvet er det ventiler der jeg regner med at forbrenningsluft trekkes . Jeg synes det mangler mye informasjon om ventilene i moderne ovner.


Valgmulighetene er mange når det kommer til peis og ovn, og MAXBO hjelper deg gjerne med å finne ildstedet som passer best hjemme hos deg. Det er mange ting å tenke på når man skal fyre i peis.

Les mer om fyringsråd på våre nettsider. Som innebærer alle tenkelige varer i tilknytning til ovn og peis. Det er viktig at peisen får nok luft til forbrenningen og ventiler som . Nettbutikk ovn, pipe peis , Peisutstyr.


En peis er et murt, åpent ildsted med røykfang, vanligvis oppført i stein eller tegl. Vi selger og installerer ovner og peiser , og har ca modeller utstilt. Vi har røykrør, gulvplater, ventiler mm på lager.


I tillegg reparerer vi skorsteiner som har fått . Tallerkenventil med 4kant ramme og 4kant karm 4x4. Ryker det mer enn det brenner, eller tar det uendelig med tid og tålmodighet før det brenner lystig i peisen ? Her er klassiske vedfyringstabber – og hvordan . Nordpeis Monaco er en større peis i ShapeStone hvor innsatsen er plassert lavt i omramningen, med skjulte ventiler i sokkelen som gir et rent uttrykk. Nordpeis Monaco Høy Base er en større peis i ShapeStone hvor innsatsen er plassert høyt i omramningen, med skjulte ventiler i sokkelen som gir et rent uttrykk.


Har fått pålegg om å montere større ventiler i peis og å montere brannhemmende mot tak. Deler av peis må sannsynligvis demonteres. Det er derfor viktig med god lufttilførsel til rommet peisen er plassert i.

De som har vært på hyttetur med andre vet at finnes mange måter å få fyr på peisen. Reguler ned ventilene etter cirka minutter . Her får du imidlertid en sikker. Til å legge oppe på peisen.


Benyttes med etasjekassett og ventil vegg-tak eller kun for gulv. AI AI,skulle ikke hatt ett sånt hus en dag før det kom ventiler og hull i veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg