fredag 23. januar 2015

Voksenlærling elektriker lønn

Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge. Lurer du på hva du skal ha betalt i lærlinglønn ? Lønn før elektrikerlærlinger og IT-lærlinger. OPPLÆRING I BEDRIFT FOR ÅRS FAG.


Når lærlinger og TAF- lærlinger arbeider overti benyttes lønn og.

Arbeidstaker uten fagbrev. Du vet kanskje allerede at du vil motta lønn i lærlingperioden, men vil vite hvor mye. Huy Duc Tran (26) skal bli elektriker. Et yrke ganske langt unna hans fire siste år som fiskehandler.


Han var så vidt innom hotell- og . Har prøvd å få meg lærlingplass som elektriker p. Er år og vil bli elektriker 12. Bli lærling uten riktig utdanning?

Starte på yrkesfag som 30-åring 8. Hvordan bli elektriker i voksen alder med realfag i ryggen. Hei jeg er år, å skal til vintern ta eksamen VGelektrikerfagene , etter det starter jeg å jobbe som lærling , så lurte jeg på om jeg måtte . Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg. En elektriker er en elektrofagarbeider som jobber med å bygge og vedlikeholde det elektriske. Hvilken lønn du får kommer veldig an på firmaet. I vårt firma NCC Anlegg) fikk de full lønn etter år.


Jeg har nå jobbet i omtrent mnd som voksenlærling elektrikker og stortrives i jobben. Tariff sier vel at du skal begynne på av montørlønn. Har fagbrev, skal bli lærling.


Flere resultater fra freak. Torgeir (18) er lærling og vil tjene 400. Selv bruker han fritiden til å hjelpe faren, som også er elektriker. Ordinært løp som lærling : VgHelse og oppvekstfag.


Verdiskaping og læretiden i de fleste fag er på to år. Teknisk sett regnes det slik at det ene året er et opplæringsår, og når man er under .

I Norge er det ingen generell minstelønn. Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns - o. Dersom du ønsker mer informasjon om denne måten å bli lærling på, kontakt. Hos oss får du lønn i henhold til tariffavtalene for de enkelte fag. Lyst til å bli helten i felten?


Ta fagutdanning hos oss, innen ventilasjon, kulde, automatiker, rørlegger og elektriker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg