fredag 16. januar 2015

Myklegard løten

Hyggelig opphold til gunstig pris. Bo på et av våre enkelt- og dobbeltrom. Vi har 3sitteplasser på atskilte plan. I sommerhalvåret kan du blant annet nyte måltidene. Revisor, Sandberg Revisjon AS.


Langtidsvarsel og timevarsel. Lad elbilen din, book en ladestasjon eller se status på ladestasjonen. Trafikken flyter nå greit forbi stedet, . Myklegard ligger langs riksvei i Løten.


Innkallelse til klubbens Årsmøte 22. Selv en vanlig hverdag er det mye trafikk. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt. Fylkesvei 1krysser Rørosbanen ved Roset i Løten.


Løten Ånestadveien kartkart, beliggenhet, hvordan å komme seg rundt, . Bildet: Pultost- og akevittdagene i Løten arrangeres første hele helgen i september hvert år. Kontaktperson: Berit Johansen Eilertsen . Se illustrasjon over hva som skal bygges nederst på siden. Vi ble Årets bedrift i Løten ! All drift ble stoppet da driftsselskapet Redstone Drift AS . Her er både dans og fest på plakaten. Grethe Waitz- løp i Oslo med buss. Geokoordinat (WGS 84), 60.


Hamar katedralskole - Løten - Elverum. Norges siste offentlige henrettelse i fredstid fant sted på Stormyra i Løten 25. Kristoffer Svartbekken ble halshogd for å ha ranet og drept en ung. Det blir rekruttdommerkurs på Mykelgar Løten lørdag 24.


Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg