fredag 23. januar 2015

Rottefeller jernia

Rottefellen Rat Snap fra Vilomax, i tre med lokkeost. ROTTEFELLE ELEKTRONISK VICTOR Victor elektroniske rottefelle er en kraftfull felle som dreper selv de største rotter. Rottene fanger du med en rottefelle. Men har du først fått rotter i hus, må du kontakte kommunen slik at de eventuelt kan komme med rottegift.


Når beholderen er full kan du enkelt bruke den til å frakte avfallet der det skal destrueres. Når du kaller produktet ditt Multikill bør det levere varene.

Og er i så fall en rottefelle av denne typen veien å gå? Vi har tatt kontakt med skadedyrfirma. Vi vil ikke ha rotter inne i huset, sier . Se vår hjemmeside for klappfeller, humane og elektroniske feller fra verdens ledende produsent av mus og rottefeller , Victor. Hurtig levering, alle priser er inkl. Kjøp skadedyr rottefelle billig i nettbutikkene.


Priser skadedyr rottefelle (9). VICTOR ELEKTRONISK ROTTEFELLE SOM DREPER SELV DE .

Det viste seg at det er altfor lett for rottene å lirke bort . SpeedTec - gir fellen en enorm kraft og. Salget av rottefeller og musefeller er tredoblet i forhold til samme tid i fjor. Smarte rottefeller gir mindre. Bruk gjerne litt katte-tørrfor som åte. Jernia og kjøpte en pakke musegift.


Det har vært meget effektivt hos oss. Husk å binde fast fellene i noe. RAPP rottefeller kombinerer en sterk fjær med lett utløsing, noe som resulterer i ei kraftig felle med høy effektivitet. En populær spesialutgave med kraftigere fjær. En strømboks som sender ut noe høyfrekvent lyd som mus ikke tåler (gjaldt visst også kakerlakker), . Med medbragt rottefelle stiller han for å vise hvordan vi kan starte rottejakten.


Kanskje er det ikke fullt så ille som vi tror, oppmuntrer han. Mangler: jernia Rotter og feller - narkive no. Noen som vet hvor får man tak i noen skikkelige rottefeller ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg