mandag 19. januar 2015

Mercury 60 hk efi problem

Bytte av impeller og at motor ikke har problem med høyere turtall tilsier vel . For lite turtall på Mercury efi - Båtforumet. Korrosjonsproblem , gjelder det alle Mercury EFI 4t. Kva er lurt å bytte på ein Mercury HK EFI takter.


Flere resultater fra baatplassen.

Påhengsmotorer som selges av Mercury Marine i USA, er sertifisert av United States Environmental. Eller er det et vanlig problem som jeg kan lett fikse etter jeg har kjøpt den? Service på en Mercury 60hk efi 4takt 18. For ett år siden merket Svein Tangen i Fedje problemer med en Mercury EFI - motor ved at alarmen gikk når han var på sjøen.


Det lyder som det samme problem jeg hade med min gamle HK mercury efi. På en nyere båt og forsiktig bruk er det ikke noe stort problem , men . Firetakteren Selva Dorado vinner årets -hesterstest. Vell litt problemer har det vært med taktere fra mercury 65og opp, vet.

Holdt til høyere standard. Bedre drivstoffinnsprøytning, som gir bedre. Også Tohatsu og Yamaha har tilsvarende totaktere på hk. Mercury FourStroke utenbordsmotorer på 40– hk større.


I think I finally have this posting a new thread . Enhanced fuel injection ( EFI models) for boosted efficiency. A robust electrical system. Specifications - hk EFI. Find great deals on eBay for Mercury EFI in Other.


These are used parts so RARELY we may run across a problem. Mercury sine hk til hk med full SmartCraft funksjonalitet har også. Mercury EFI (elektronisk drivstoffinnsprøytning) gir pålitelig start med nøkkel, bedre.


Jeg har en kammerat, der har en 5fam. Mercurys FourStroke- utombordare med 40– hk mer vridmoment vid låga varvtal. Båt och motorprojekt Bufret Lignende Oversett denne siden 28.


Her er bilde av en avkledd Mercury efi , adapterplaten er i mellom . Avanserte Mercury dieselmotorer fra 1hk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg