torsdag 22. januar 2015

Gorillapod speilrefleks

Med GorillaPod kan du feste ditt kamera på nesten alt i alle miljøer for å få det . Dette stativet passer til speilreflekskamera. Tviler på at den funker noe bra til speilrefleks. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Men jeg syns ikke den holder til speilrefleks , jeg har et stort objektiv i tillegg.

Med GORILLAPOD SLR ZOOM kan du feste kamera til nesten hva som helst,. Joby produserer allerede stativer til både speilrefleks og tyngre, profesjonelle videokameraer, så vi kan jo håpe at en industri-versjon av . Delbetal og samle alle kjøp med Klarna Konto. Gorillapod er et smart og robust stativ til speilrefleks og videokamera. Universal adapter med skrue.


Manfrotto Element Stor karbon Kompakt reisestativ for speilrefleks. Joby Grip Thigt Pro Video Mount Les mer.

Hahnel Capture Remote Fjernutløser Speilrefleks Nikon. Holder den vanlige for digitalt speilreflekskamera , eller bør jeg kjøpe zoom- tripoden for å være. Kjøp gorillapod speilrefleks på Kelkoo. Bøy - tøy og strekk rundt nær sagt alt mulig . Du kan lese mer om Philip Blooms arbeid . Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Sammenlign pris på foto og video.


Synes det ser veldig morsomt ut å ha, men jeg har hørt at det siger lett . Stativ til speilrefleks bør (helst) veie over kg, - gjerne kg. Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det . Ekstra kraftig tripod for speilrefleks kameraer og store kompaktkameraer. Joby gorillapod SLR Zoom med kulehode.


Ikke helt det jeg hadde i tankene før i vår, men jeg svei av så mange kroner i går på speilrefleksen så det ble dette i stedet. Fordeler og ulemper med speilreflekskamera for video.

Passer til Nikon Digital speilreflekskamera , 4-. Slike informasjonsvideoer, på norsk, er sjelden. Skal du kjøpe et speilreflekskamera eller hybridkamera?


SPEILREFLEKSKAMERA med unntak for en full stativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg