fredag 16. januar 2015

Skumdyse nilfisk

X-TRA, der var det med skumkanon. Hver dag, over hele verden, vil du finne dedikerte mennesker som er oppriktig engasjert i jobben sin. Dette er menneskene som gjør rent. I Nilfisk deler vi disse.


En skumkanon er ikke bare en skumkanon og en høytrykkspyler er ikke bare en høytrykkspyler.

Mangler: nilfisk Adapter til Dr Dirt Foam Lance 119kr - På lager - AUTODUDE. Bufret Vurdering: - ‎anmeldelser BILTEMA - høytrykkspylere benytter oftest Nilfisk adapter, men også Kränzle i noen tilfeller. Kobling til skumkanon som passer Stihl samt NYERE Nilfisk høytrykksspylere.


Højtryksrenser Nilfisk C100. Care Skumkanon-adapter - Messing, type klem inn og vri på plass (to tapper) Brukes mellom skumkanonen og din høytrykkspyler. Nilfisk Patio Cleaner terrassevasker til højtryksrenser. Vi har også tilbehør til køretøjer med roterende børste, fælg børste, skumdyse , undervognsdyse, auto .

H X-TRA er en maskin med særdeles høy kapasitet. Den går fra skånsom rengjøring av mykere og sarte overflater t. Nettsiden bruker cookies Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjepartstjenester. PCDI X-TRA er en hendig, kompakt høytrykksvasker. Det er ikke den kraftigste modellen på markedet, men i lys av sin lille størrelse og lave . Alt i højtryksrensere og tilbehør finder du hos Harald Nyborg online. Køb højtryksrensere og tilbehør fra mærker som Nilfisk online - Altid lave priser.


Klik her og find den bedste pris nu! Nilfisk Takvasker er en totalløsning for takrengjøring. Nilfisk skumsprayer - Skab et kraftigt lag sæbe til effektiv rengøring med denne skumsprayer til Nilfisk højtryksrensere. Sprayeren inkluderer en skumdyse med . Det var forresten en innom her for noen år siden som jobbet i et firma som tok service på Nilfisk , men usikker på om det også var på . Påfyllingsflaske 500ml transparent Nilfisk.


Sprayflaske skumdyse rød WC 650ml PLS. Nilfisk Roof Cleaner, der kobles på en højtryksrenser, gør det hurtigt og nemt.

ClickClean-systemet gjør det raskt og enkelt å bytte mellom skumdyse og . En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du . Oil Pressure Meter Original Nilfisk Alto . God kvalitet til den rigtige pris. Lang skumdyse med justerbart luftinntak hun inv. Med denne lange skumdysen kan du lett rengjøre større overflater. Med et justerbart luftinntak kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg