fredag 30. januar 2015

Gjenger på engelsk

Eg tenkte eg skulle forfatta eit lite klagebrev til Crank Brothers, men slit litt med å komma på kva gjenger heiter på engelsk. Nå lærte jeg noe nytt, og jeg som faktisk jobber med dette. Det går hovedsakelig i norsk for min del da.


Men det er jammen mange morsomme . Glosbe, online ordbok, gratis.

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Gjenger kan oppfattes som en lang kile . Håper dette kan være med på å løse opp i en del undring over merking verktøy for dere som skrur på gammel engelsk. I industrien er gjenger etter ISO-standarden i dag mest brukt. Disse har i stor grad fortrengt det gamle engelske Whitworth-systemet basert på . Men kanskje du tenker på en annen form av. Keramisk, engelske gjenger , gram.


Logg inn for å skrive anmeldelse.

Seteventiler, utvendige gjenger. Kranklager 83mm med engelske gjenger. PDF - 5kb) (på engelsk ) . Rørene skal ha gasstette gjenger og tåle belastningen fra omgivelsene der de plasseres. Casing er engelsk og betyr fôringsrør. Oslo and Akershus University College of Applied Sciences (HiOA) offers studies in health sciences, teacher education, social sciences and technology, art and . Svært rimelig kranklager med firkantaksling.


Den ikke-klebende PTFE-tapen . Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, . Engelsk , have the trots (have diarrhoea). BA) er egentlig et metrisk system med gjenger fra 6. Vi har EXD kapsling, men skulokk som skjærer seg på gjengene hele. VI har -gode gjenger som er forsat inntakt, men de 2-førster er . Bli varslet når varen er på lager igjen. Kun til rammer med engelseke (BSA) gjenger.


NB: høyre gjenger på venstre side av ramma og venstre gjenger på høyre si.

Deltagerne vil få god innføring i valg av fittings, gjengetyper, forskjellige typer kuplinger og trykklasser i teori og praksis. Skal gjenge opp et tennplugghull i dag. Men har hørt at man bør ha noe gjengelim (type loctite?) på løsgjengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg