torsdag 29. januar 2015

Salomon drikkesystem

Lett å ta av slangen når du skal fylle den opp. Multisportsekker og andre drikkesekker får du hos Sport1. Stort utvalg med butikker over hele landet.


Hos XXL har vi et stort utvalg av Drikkesystem og -tilbehør med dagers prisløfte! For turer, terrengløping og ski, kan SALOMON tilby et stort utvalg av ryggsekker for menn, laget for å kombinere komfort, lett vekt og være praktisk.

Reservoir Cleaning Brush Kit 1 rengjøringsbørster drikkesystem. Camelbak Big Bite Valve Cover, munnstykkedeksel. Vi har et komplett utvalg av drikkesystem og tilbehør. Den er kompatibel med alle salomons hydration . Utviklet av og for eliteløpere.


Jeg vurdere å kjøpe nytt drikkesystem. Den passer for alle sekker som er klargjort for drikkesystem. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som .

Subterra MacBook Sleeve 12. Hos XXL finder du et stort udvalg af Rygsække med integreret . For å kunne være en hensiktsmessig . Det er også plass til liters drikkesystem i ryggen. Sjekk priser på salomon drikkesystem. Salomon Trail Set inkl.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker ! Kjøp salomon drikkesystem billig i nettbutikkene. Utvalget består av drikkesekker, drikkesystemer og vannflasker. Rask levering og 3dagers åpent kjøp.


Sekkene er utviklet med tanke på funksjonalitet, vekt og . Osprey Hydraulics LT 5L drikkesystem. Passer de fleste sekker med H2O tilpasning. Easy Slide-Seal åpning for raskere påfyll av vann.


L - Drikkesystem ➽ Gratis forsendelse fra € - Køb nu online! Sekken kom med inkludert drikkesystem type salomon liters med isolert slange.

Sekken er komfortabel, føles lett å ha på seg og sitter godt inntil kroppen. Nem og praktisk måde hvorpå du sikrer dig at få den nødvendige væske når du vandre, løber, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg