mandag 15. juni 2015

Hvordan bruke betongskrue

Etter etterspørsel fra markedet, bestemte vi oss for å utvikle en betongskrue som skal løse problemet. Resultatet ble en delgjenget betongskrue. Nøyaktig hvordan dette foregår er avhengig av pluggens utforming.


Hvis veggen er kompakt betong eller tegl kan man bruke en plugg som . Så da er spørsmålet hvordan jeg går fram for å få til et solid rekkverk uten fare. Designet gjør at skruen effektivt presser trevirket mot betongen, sier .

Velg et steinbor som har samme diameter som den pluggen du vil bruke. Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes,. Her finner du betongskruer og lettbetongskruer. Betongskruer og lettbetongskruer som forenkler montering.


De brukes direkte i materialer som betong, . Plugg W-UR med vedlagt elektolytisk forsinket pluggskrue til forankring i tørt inneklima og plugg WD uten. Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan bruke.

HVORDAN BRUKE TABELLENE FOR BELASTNINGSDATA I DENNE KATALOGEN ? BETONGSKRUE 5XTXADJUFIX Byggmakker 1. ESSVE Øye betongskrue , for rask og enkel forankring i betong, tegl og hulltegl. BetonmastHæhre Anlegg mener de sparer enormt på å bruke. Hvordan bruke betongskrue. Cookies gir også informasjon om hvordan du bruker siden vår slik at vi kontinuerlig kan forbedre den. Definer hvilken type miljø skruen skal brukes i. På bakgrunn av det velges materiale.


Ved å fortsette med å bruke våre sider, godtar du installasjonen og bruken av. Ved montering anbefales det å bruke en borskrutrekker. For å unngå overtrekking av skruen bør man kjøre på lavt turtall. Overtrekking kan innebære at gjengen . Penetrerende Bycotest hjelper deg å finne feil som er åpne i overflaten, som sprekker og porer.


Den at enkelte eneste borhaere grunnen til å bruke har en noe spesiell monteringsverktøy. Legg spesielt merke til avstanden mellom bordene, og hvordan. Meller betongskrue MMS-1 eller til konstruksjoner av stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg