onsdag 10. juni 2015

Sugepumpe biltema

Manuell sugepumpe for tømming av f. Kan også brukes til å tømme hydraulisk bremsesystem eller . For enkel påfylling eller oppsuging av transmisjonsolje, motorolje og girkasseolje. Gjennomsiktig beholder med tydelig gradering for enkel avlesing. Dobbeltvirkende sugepumpe for påfylling eller oppsuging av ulike væsker. Klarer de fleste typer væske, f.

Legg til i innkjøpslisten. Sugepumpe for kjøretøyolje. Selvsugende tannhjulspumpe til blant annet motorolje, diesel og ferskvann. Tannhjul og pumpehus i bronse.


Reversibel drift, både suge- og trykkfunksjon. Har du bunnplugg med påmontert magnet,går sugepumpe greit over lang tid. Biltema har en oljesuger med 6l tank til kr 5som er helt grei.


Hollabaloo: Lurer litt på om jeg skal gjøre det på latmannsmåten med sugepumpe gjennom peilepinnerøret, er det å anbefale?

Får pumpe på Biltema for 5kr. Svarer vanligvis innen tre timer. Får du ned røret på 8mm fra Biltema pumpa på KADmotorene dine? Eg har den manuelle til Biltema.


Med varm motor olje tømmer denne motoren rinelig raskt. Jeg er skeptisk fordi det er en sugepumpe for kjøretøyolje, samt. Fra Biltema - brosjyre: Bilde. Stort udvalg af Suge Pumpe til billige priser. Pumpe, Jet Pump Biltema , Pumpe, rustfri pumpehus, brugt få gange, incl suge- og pumpe-slanger, brugt få gange . Hendersons sugepumpe kr 4Med pumpa kan en suge nesten en meter ned i. En bekjent av meg kjøpte på Biltema et meter 32mm plastrør som passet rett.


Du kan enten bruke sugepumpe eller kjøre bilen opp på bukker og. Til nem påfyldning og opsugning af bremsevæske og glykol. Gennemsigtig beholder med tydelig skala til nem aflæsning.


Hvordan kan dette øke løftehøyden til en sugepumpe ? SVJV kan en sugepumpe stå _over_ drivstoffet og suge opp til . Jeg kjøpte en billig en på 5hk fra Biltema for å bruke til å tømme.

Store kjeder som Jula, Clas Ohlson og Biltema forhandler avløpspumper. Totaktsmotoren er jo egentlig ei pumpe. Det måtte være biltemas måler som var åraken, billig shit var svaret fra den kanten.


Det er en relativt enkel jobb å gjøre selv, ifølge bileksperten til Biltema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg