torsdag 25. juni 2015

Putetrekk 65x65

Washed Linen putetrekk fra Tell Me More. Et mykt og herlig putetrekk der rynker er helt i orden, til og med perfekt. Putetrekket er ensfarget i en . Ta en titt på våre slitesterke putetrekk i god kvalitet til fordelaktige priser!


Innerpute i 2-pk 65xcm.

Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Vi har et rikelig sortiment med pynteputer. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. I tillegg til at nye puter gir farge og liv til møblene, gir de også komfort – en ekstra pute under føttene, i ryggen på yndlingsstolen, eller under hodet når man tar en . Hos JYSK finner du et bredt utvalg av putetrekk til din nye eller gamle pute. Dette gjør det enkelt for deg å mikse og matche putetrekket ditt etter din personlige . Pent brukte, store putetrekk til pyntepute selges.


De har ligget sammen med noen røde puter og rødfargen har smittet over på noen av putene.

Putene og trekkene fremstår som nye uten flekker eller annet tegn til slitasje. Ensfarget antrasitt putetrekk i lin fra Italienske Society Limonta. Dette trekket heter Rem med fargekode Fumo 87.


Denne puten egner seg som ryggpute i sofa, . Velg, Støvet rosa One Size. Tilgjengelighet: på lager. Gi stuen nytt liv med nye pynteputer! Hos Kid har vi et stort utvalg av pynteputer og pynteputetrekk i ulike design og farger.


Velur pute fra Louise Smærup. Dessverre har vi ikke flere av den ønskede. Skap lun og varm høststemning i sofakroken med et lekkert putetrekk i fløyel. Dette store putetrekket har en behagelig, varm gråfarge som gjør at den passer inn . Pris: 3kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign.


ROMO BLACK EDITION MAROQUE METEOR PUTE 65X65. Barokk damask kombinert med marokkanske detaljer i en palett med forfriskende nyanser. Vi tilbyr et bredt sortiment innen interiør på nett.

Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Sjekk strikkefastheten ved å strikke en prøvelapp. Lekkert mykt putetrekk fra Bonton fremstilt i bomullsmusselin.


Er fremstilt i 1 bomull - GOTS-sertifisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg