torsdag 18. juni 2015

Selvdrenerende utekran lekker

Leter du etter en utekran ? Gustavsberg tilbyr flere smarte alternativer. Det er en frostsikker selvdrenerende kran fra FM Mattson og den har vært . Utekran selvdrenerende med nøkkel og vakuumventil. Overskuddsvannet i røret tømmes .

Har en frostfri utekran som lekker ved bruk. Når jeg tapper kaldtvann lekker dette ut igjennom krana til varmtvannet. Ved tapping av varmtvann i . Huseieren glemte imidlertid å koble fra slangen for vinteren, og da hjelp det lite med selvdrenerende kran når slangen koblet til var full av vann.


Utekranen er drenerende men ikke selvdrenerende , dvs at den drenerer til. Står krana og lekker hele tiden gjennom hullet ved bruk? Ved valg av utekran vil det være viktig å velge en kran som er frostsikker med tilbakeslagsventil, da vi er utsatt for kulde store deler av året.


Vannutkasteren er utstyrt med et selvdrenerende overstykke.

Hver gang vannet stenges av, dreneres vannet i røret til vannutkasteren ut, slik at den ikke blir. Kranoverdel med nøkkel for selvdrenerende utekran , FMM. De frostsikre utekranene er selvdrenerende og tømmer vannslangen automatisk for vann.


Til tappekran og utekraner for løs nøkkel. Overdel komplett for nøkkel. Spindel for selvdrenerende utekran , FMM. At den skal tømme ut vann . For veggtykkelse maks 4mm.


Selvdrenerende , drenerer med slange på. Idet du skrur på vannet, vil det lekke vann inne i veggen, uten at du nødvendigvis merker det, sier. Enkel vannutkaster, selvdrenerende og med tilbakeslagsventil.


Kranen som Haakon har er såkallt selvdrenerende , og den skal ha. Bytter du til eksakt samme modell utekran , så trenger du bare å stenge hovedkranen i huset når du bytter. Hvis det lekker , ringe noen med fagbrev?


Bufret Rørlegger Koble fra vann på kjøleskap og skifte utekran som lekker (evt). Montere selvdrenerende utekran med kaldt og varmt vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg