tirsdag 23. juni 2015

Trykkluft trommel

Slangetrommel m, trykkluft. Legg til i innkjøpslisten. For gulv-, tak- eller veggmontering. Kraftigt dimensjonert for hard drift. Egnet for trykkluft og vann.


Lett å plassere og allsidig for gulv-, tak- eller veggmontering.

Egner seg til trykkluft og vann. Her har vi samlet alle produkter som har med trykkluft å gjøre. Det er kompressorer i tillegg til tilbehør og verktøy som drives av trykkluft - spikerpistoler,. Innkapslet slangetrommel med PUR slange og returfjær. Kåpen er produsert av robust polypropylen.


Lukket slangetrommel for trykkluft med PUR slange og returfjær. Svivelmodell med låsbar trommel og innfellbar sveiv. Med MS-El-Ni hurtigkobling og nippel. Kulelager i trommel og svivel.

For dager siden - Ny bostitch trykkluft trommel selges uten slange. Manuell innsveiving av slangen. Låseskruer for fiksering av trommel.


Armert trykkluftslange i fleksibelt PU-materiale (Polyuretan). Praktisk og lett transportabel trommel med sveivopprulling. Utstyrt med solid stålbøyle for optimal. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.


Men i stedet for bremsevæske og hydraulisk trykk brukes her trykkluft. Diameter av trommel : 3mm Vekt: kg Maks. Med 180° svingbart veggfeste med hurtigfeste til trommelen, som kan demonteres uten verktøy. Med El-Zn hurtigkobling og nippel. Inntak for trykkluft , min bar.


Trommel og ytterbeholder i rustfritt stål. TRYKKLUFTSLANGE PÅ TROMMEL PVC 15M. Laget av lakkert stål med slitesterk plast tromme, med fast eller svingbart veggfeste.


Sperremekanismen av metall kan lett inspiseres eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg