mandag 22. juni 2015

Dekkventil mc

Så er det vel ett merke på dekket som skal plasseres ved ventil. Bilde av EHA 55 MC VENTIL Ø3-6. Eller blir dekket såpass løst at man klarer å lirke inn ny ventil , uten å ta.


Fjerning av ventilhetter fra Biltema, som sitter bom fast. Vanskelig å komme til for å fylle luft i dekk!

Ventilverktøy Motion Pro slange-dekkventil - Laveste Prisgaranti. Kjøp (0) på XLmoto-Norges Beste MC -Butikk Online! Gratis bytte av størrelser. Gode priser og rask levering fra eget lager i Norg.


Merkevarer fra de største produsentene til din mc , moped eller atv. Ventil til slangeløs felg med 15mm hull. Dekkventiler till MC som levereres i 100-pack.

Har eid -Kewet El-jet 2. Og en hel haug av fossile biler (og mope MC , ATV, traktor), alt fra Ligier Ambra til Ford Transit . Her finnes det blant annet reparasjonsverktøy, dekkventiler , ventilnåler og ventilhetter til de aller fleste formål. Vi har også balanseringsvekter, ventilforlengere . Vi har et stort utvalg av reservedeler til mope scooter, ATV og hagemaskiner. Bestill enkelt og raskt via vår nettbutikk. Hei, jeg skifta dekk nylig, men fikk ikke somla meg til å sjekke lufttrykk før i går kveld. På det ene dekket hørte jeg at det seiv ut litt luft etter at jeg hadde målt og . Totalleverandør av ettermarkedsdeler til Harley-Davidson.


Oslos største motorsykkelbutikk. Vi har nye og brukte motorsykler, mopeder og scootere. Autorisert verkste stort utvalg av deler og utstyr. Varenummer: VALVE TUL RUBBER Kategorier: Tilbehør dekk, Dekk.


Dekkmerkingssett til ventil , VF,VB,HF,HB. Ventilhette og chromcover f TR4ventil.

Skulle uhellet være ute reparerer vi slanger i alle størrelser. Ved behov vulker vi også på ny ventil. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg