torsdag 18. juni 2015

Drikkepose til sekk

XXL har et stort utvalg av Drikkesekker til løperen, syklisten og toppturentusiasten. Her finner du Drikkesekker til lave priser og med gode garantier, fra kjente . Multisportsekker og andre drikkesekker får du hos Sport1. Salomon, Camelbak og flere kjente merkevarer.


Stort utvalg med butikker over hele landet.

Etter å ha løpt med noen store Ospray sekker (Talon og 20) fant jeg ut at jeg trengte noe mindre og letter for løping til og fra jobben. Var skeptisk til vest vs . Hydraulics Hose Magnet Kit, magnet til drikkesystem Smart magnet som gjør det mulig å feste drikkeslangen til brystremmen på sekken. Ta deg tid til se gjennom vårt velsorterte utvalg og finn riktig ryggsekk og vannsystem for deg! Når du er registrert, vil du motta en verdikode som gir deg på . Sykkeldeler, Sykkelbekledning, Tilbehør og Verktøy.


Hold drikken din kald om sommeren og varm on vinteren med De.

Hei Jeg har tenkt å kjøpe meg topptursekk. Har sett på to dakine blade 38l og Evoc freeride guide 30. Den ene sekken har isolert lomme til slangen på drikkesys.


Forum › Utstyr › Bære- og fraktsystemer Bufret Lignende 15. Kan noen fortelle meg hva dette betyr i tilfellet Bergans sekker ? Jeg finner ingen forklaring på hva denne forberedelsen faktisk betyr :D. Sekker og drikkesystemer finner du hos Milsluker`n Sport AS. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Osprey Hydraulics LT 5L drikkesystem.


Passer de fleste sekker med H2O tilpasning. Easy Slide-Seal åpning for raskere påfyll av vann. Camelbak Crux Reservoir liter er et lett og solid drikkesystem til moderne sekker ! Ny drikketut med bryter og vinkel samt større dimensjon . Utrolig lett løpevest med drikkesystem fra Camelbak. Optimal passform, sitter som støpt inntil ryggen.


Crux drikkepose og lomme foran for barer og gel.

Fyll på hydreringssekken din med ditt Hydraulics 1. Bestill nå med gratis levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg