torsdag 18. juni 2015

Utedusj med varme

På varme sommerdager er det deilig å kunne ta en forfriskende dusj i det fri. Her guider vi deg til hvilke alternativer du har hvis du vil ha utedusj. NÅ kan du dusje ute i hagen før boblebad! Kobles direkte med hageslangen – varmes av sol-energi – du kan kan nyte en varm og deilig dusj utendørs.


Skal du imidlertid dusje eller skylle med stil, er det en ekte utedusj som.

En dukkert i sjøen, eller en enkel overhaling med hageslangen ? Begge metoder gir ønsket effekt på varme dager, men . Vi kan ikke garantere at utedusjen kan brukes om vinteren, men det skal ikke være noe problem å la den stå ute, selv om du ikke bruker den. Har du en utedusj som står fast ute, husk å tømme den for vann før frosten kommer. Les også: Flere tips for deg som vil dusje varmt ute.


Solenergi utedusj , helt økologiske, vann varmes med solens varme. Den har en sofistikert og moderne stil, som gjør det til det perfekte element for å pynte hagen. Det varme vannet blandes til ønsket temperatur ved hjelp av en kran på .

Til deg som ønsker en varm dusj efter badet, eller at barna skylles fri for san salt eller klor. Du setter hageslangen med . Utedusj for hytter, camping eller i hagen. En varm dusj er en luksus alle hytteeiere er forunt, også de med hytte uten innlagt vann og strøm.


Her kan du lese hvordan du går frem for å få . En klassisk løsning for å få litt varmere vann i utedusjen er å la slangen ligge fremme i solen. Ulempen er at man da får veldig varmt vann til å begynne med og. I vår byggeveiledning viser vi deg hvordan du kan bygge en flott utedusj på kun en dag. Da er det rikelig med varmt vann til en rask dusj i sommervarmen.


Mangler du plass til kabinett på hyttebadet, eller vil du. Akkurat nå Høstkampanje med opptil rabatt. De nye luksusutgavene av utedusjen , derimot, er ment for dem som har. Hvert år er det like magisk når sommerfreden senker seg og jeg kan tusle over varme svaberg og ta dusjen ute etter et friskt morgenbad.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Miljødusjen LUN utedusj på liter som bruker solen til oppvarming av vannet. For varmt og kaldt vann om du ønskar (vannslangerr tatt i betraktning på hvordan utekrana i huset er).

Kunne du tenke deg utedusj ? Med Hyttebua sin hyttedusj kan man få seg en ordentlig god og varm dusj etter en skitur eller varm sommerdag. Hyttedusjen funger helt uten innlagt vann. Det er da det er best å dusje. Vi gikk fra å grille en pølse på en varm sommeraften til å forberede hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg