torsdag 25. juni 2015

Fibo trespo hjørnelist

Det er veldig enkelt å montere våre paneler og hjørnelister. Les monteringsveiledningen . Vi skal ha sort-matte veggene på badet og sa vil vi helst ikke ha aluminiumslister i hjørnene. Ser at fibo har en skjult hjørnelist , ser ikke . Fibo tilbehør ved montering.

Pass på at neste panel er i lodd og tilpasses neste stender. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Den er forboret, frest og plastpakket. Monteringstilbehør til baderomspanel og til Kitchenboard.


Hjørnelisten er utført i natureloksert aluminium. Baderomsplater er egentlig en bra ting. De er enkle å montere, og det går raskt å gjøre ferdig et helt bad med platene.


Diverse monteringstilbehør til baderomspanel og til Kitchenboard.

FIBO - TRESPO FUGEKLOSS - FIBO FUG. Innvendig hjørnelist i natur-eloksert aluminium, forborret og frest. Bergens cirka mm ekspansjon i innvendig hjørnelist. HJØRNELIST INNV AL NAT 5MM. Tilsvarer In2) - = Brennbart materiale.


Vi hjelper deg med anbud på hjørnelist. Anbudstorget viser deg resultater med hjørnelist. Flis på gulv (30x30cm) - FiboTrespo på vegg.


I hjørnene skyves platene inn i en hjørnelist og forsegles med silikon. Slik fortsetter du hele rommet rundt. Der vannet spruter rett på platene, . Synes publikasjonen var helt OK . Start alltid monteringen i et hjørne og monter fra venstre mot høyre.


Skru fast den innvendige hjørnelisten . Montera invändig hörnlist under installationen. Här hittar du all information du behöver – bläddra bland våra vanliga frågor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg