mandag 22. juni 2015

Strupe tilbakeslagsventil

En tilbakeslagsventil er en mekanisk innretning som sørger for at gass eller væske kan strømme i en retning, men ikke den andre. Et eksempel de fleste trolig. LYNFITTINGS, STRUPE - OG TILBAKESLAGSVENTIL.


Låseskrue i håndtakskragen sikrer mot . Den stenger også for tilbakeslag i. Flow regulator fore banjo connection, with screwdriver-regulation.

Logg inn for å se lagerstatus og pris. Eks mva: kr 52Inkl mva kr 6550. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Meter−in or Meter−out by inverting the valve . Mengdereguleringsventil som regulerer mengden i en retning og fri flow i motsatte retning. Olssons i Ellös lagerfører reservedeler til mer enn traktormerker og maskiner.


Bredt utvalg, gunstige priser og hurtig levering av lagervarer. Her har vi byttet ut strupeventilen med en strupe - tilbakeslagsventil. Med dette oppnår vi at returluften blir by-passe slik at det kun er .

Norwegian translation: tilbakeslagsventil med begrensning. Festo Motion-Terminal gir deg fordeler gjennom hele verdikjeden - fra grunnideen til modernisering av maskinen din. Klikk deg gjennom prosesskjeden og la . Vil tro ett T- stykke, tilbakeslagsventiler og en til trykknapp-ventil, . Skråseteventil med tilbakeslagsventil. Pilotstyrt tilbakeslagsventil type HR. Hydraulikkpumpe (matekrets).


For meg var det så enkelt som å strupe inn tilførselsventilen for vann til maskinen. Tilbakeslagsventil er uten noen funksjon her. Sleideventiler, tilbakeslagsventiler, strupeventiler pumper, motorer, aggregater. Dobbelt tilbakeslagsventil. Strup og tilbakeslagsventil.


Symbol for justerbar strupe - tilbakeslagsventil. En trykkregulator er en enhet som regulerer trykket i en tank eller i forbindelse med en sløyfe eller. Stiger dette trykket over innstilt verdi, struper piloten og holder noe av væskemengden tilbake, slik at trykket.


Nåleventil (4) har innebygget tilbakeslagsventil. Funksjon og konstruksjon . FLOW CONTROL Carbon Steel.

Du kan sette på en Y-ventil, med stk tilbakeslagsventiler , en mot hver. Dette fungerer greit, ulempen er at tilbakeslagsventilene struper litt på . Kombinert nåleventil og tilbakeslagsventil. Dersom hovedventilen skulle bli ustabil, kan det hjelpe å strupe denne med ½.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg