fredag 19. juni 2015

Mastrør feste

Kan støpes fast eller festes til fjell. Veggfeste, Braketter, Mast Rør t. Bilde av Feste til parabol mm. Antennemast 103cm, justerbart med feste for flatt underlag.


Kraftig rør til oppsetting av TV-antenner, paraboler, m. Den ene enden er mindre i diameter for at man skal kunne montere flere rør i hverandre.

Modellbetegnelse: TREBENT FESTE FOR RØR 0-40C Tilgjengelige: . Standard veggfeste for antenneinnstallasjoner. Festet er justerbart mellom og 50cm. Passer antenner med Utvendig 1-Materiale Rustfritt stål For Marine og Baseantenner. Dette er en svært stabil antenne i støpt aluminium.


Mastrør for feste av antennemateriell. Et justerbart feste for mastrør følger med. Leveres med feste for montering på 35~mm mastrør. Frekvensområde 221~2MHz.

Smart løsning som lar masten skli ini vinyladapteren, slik at man ungår å snurre seg fast. Det er også frest ut spor, slik at man kan tre kabler og lignende inne i . Mobiltelefon festes i brakett med kabel til antenne A. Behov: Antenne A, FME kabel og. Treskruer og rørlås må bestilles separat Beskrivelse Typenr. Galvanisert kvalitetsrør og festemateriell for alle typer antenner.


Konstruksjonen består av en innkapslet yagi-antenne med et smart feste som. Passer når en innendørsantenne får forstyrret signalene p. Regulerbart trebent feste for til mastrør. Husk evt Eksosklammer og Franske treskruer.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Sjekk priser på antenne feste. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp antenne feste billig i nettbutikkene.


Macab Skorsteinsfeste for mastrør. Den aller beste effekten får man ved å montere antennen på mastrør på taket. Antennen kan også veggmonteres eller festes på vindu med sugekopper som . Kan monteres på et mastrør 3.

Medfølgende utstyr - Radioen leveres med PoE-injektor og feste for vegg eller mastrør. CS Vegg monterte apparatskap i stål IP6 Med montasjeplate. Plasseres der som en effektiv plassering mot direkte kontakt av spenningsførende deler er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg