tirsdag 16. juni 2015

Bjørk genser kos

Raglangenser med hullmønster på forstykke, strikket i Kos. Veiledende pinner, Pinne nr 6. Vanskelighetsgrad: Vanskelig. Fristelsen ble for stor for genseren er så fin, det ble kjøpt bade hefte og Kos garn på Brekstad. Forøvrig en kjempebra garnbutikk, Fagervold .

Husk at strikkefastheten må holdes hvis . Bufret Gled deg over de myke og delikate plaggene i dette Silke-heftet fra Sandnes Garn! Her er det først og fremst Alpakka Silke, Silk Mohair og Tynn Silk Mohair som . Søk på varekode eller beskrivelse. KOS er super deilig å strikke me og vi bare elsker fargeutvalget! Bjørk i garnet KOS fra Sandnes.


KOS ( baby alpakka, ull, nylon, gram = ca 1meter). Nesna grønn - bærekraftig tencel ull genser.

TilbudNOK3Førpris:NOK400 . Vi har et stort utvalg av stykkelutstyr fra kjente varemerker i ulike prisklasser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dager åpent kjøp! Strikkefasthet 15m på pinne = 10cm.


Oversize genser med skrå skulder, strikket i Kos. Vi har fått en herlig ny alpakkakvalitet i vårt sortiment. Den er myk, lett og lun og heftet heter KOS ! Fargepaletten er inspirerende, og garnet passer til mange . En krokete fjellbjørk brukes som kontorstol i vårt åpne kontorlandskap. Hvordan står det egentlig til med norsk natur?


Manfrotto tilbyr et komplett utvalg av belysningsstativ med en rekke ulike spesifikasjoner for å møte ønsker . Modellene i heftet strikkes med Kos. Her finner du jakker og gensere , kjoler og shorts ndas. Bilde av KnitPro bjørk cm. Kos dere masse - og hjertelig-hjertelig takk for så tivelige ord det var på min forrige blogg, kjempekoselig!


God bedring, kos deg innadørs i regnet.

Rille genser med heklet ermer. Verket utvikler seg fra år til år. Jubileumsåret er intet unntak og festivalsjef Maiken Johansen er stolt over videreføring av gode . MURIEL RILLEGENSER DESIGN GARN Bente Presterud Røvik 0. Nyt strikkegleden, finn roen og kos deg med de nye Konfekt-oppskriftene fra Dale.


This Pin was discovered by Lise-Lotte Olsson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg