torsdag 11. juni 2015

Roth veggboks montering

QuickBox veggboks er beregnet for platetykkelse fra - mm. Til systemet er utviklet et nytt fittingprogram med veggbokser og fordelerrør med innstikkskoblinger som enkelt samles . Det følger med en tetningsflens på quickboksene. En slags plastmutter som skal på utsiden av veggen. Hva gjør jeg med denne på kjøkkenet?


Her finner du et komplett utvalg av tappevannssystemet til Roth.

Sådan monterer du Roths originale QuickBox til pladevæg. Pex plumbing installation Pex plumbing installation - Duration. Brukes når to veggbokser skal monteres ved siden av hverandre i veggen og passe til . Ny veggboks for tappevann. Brukes i forbindelse med montering av QuickBox.


Roth quickbox veggboks enkel. Etter montering av PEX rørene er det viktig. Utover veggboks og rørfordelere inngår også fordelerskap og øvrige tilbehør i sortimentet.

Fleksibelt avløp for justerbar montering av servant. LK veggboks UNI Push (Gray). Monteres på veggboks for å tette systemet slik at det ikke skal være luftgjennomstrømning mellom ytter- og innerrør i . FORDELERKUPLING 1X 3MM. På lager - Levering fra dager. Legg til ønskeliste Legg til ønskeliste.


Wavin Tigris koblingsboks . Veggbokser og tilbehørAR Veggbokser og tilbehørARTIKKEL. Det vil si at Quickskapet må monteres på utsiden av . TSP panelene monteres på innside av en gulvramme. Uponor Mveggboks og 15mm PEX. Dusj og servantbokser etter montering av våtromsplater.


Andre tykkelser: se gjeldende monteringsanvisning. Mansjetter monteres med lim og oversmøres . DuraStyle servant Kan monteres fritt på veggen men passer også til servantskap. Dør og ramme bygger 4cm utenfor ferdig montert skap i vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg