fredag 19. juni 2015

Sugekopper bad

Ting har sugekopper til bad , både knagger og tannbørsteholdere. Alle baderom har behov for litt ekstra tilbehør, slik at ditt bad blir så funksjonelt som mulig. Baderomstilbehør vil innbefatte alt fra toalettrullholdere og kroker, . SMÅTING: De fleste kroker til badet som man ikke trenger å skru inn, er med sugekopp. Du kan bruke dem til å henge smykker eller andre ting .

Med nye, myke håndklær, matchende badelaken og såper som dufter godt gir du badet et skikkelig løft. Nyoppusset eller ikke – detaljene kan forandre hele . Ekstra sugekopper for Duxa Como serien. Les mer om Duxa Como sugekopper. Men vi har også dekorative duftlys, kurver og håndklær som setter prikken over i- en på ditt bad – enten du har gamle eller nye. Hos MAXBO finner du baderomsutstyr til alle typer bad.


Det lille ekstra til ditt bad. En stilig pedalbøtten i stål du har ønsket deg med en matchende dobørste eller en praktisk dusjhylle og bytte ut dusjhodet.

Skap en avslappende stemning på badet med tilbehør i naturmaterialer. STUGVIK Krok med sugekopp. Få inn dagslyset med svale fargetoner på badet. Jeg har kjøpt knagger og andre saker med sugpropper på, til å henge på badet. Men jeg får dem ikke til å sitte.


Materiell som skal forhindre at en person sklir i badekar, baderom eller dusj. Badematte i gummi med sugekopper. Alt baderomstilbehør finner du hos JYSK. Stort utvalg sminkespeil, naler, toalettrullholder, dusjhyller og sminkeoppbevaring. Se utvalget og kjøp på JYSK.


Sugekoppene festes på de fleste overflater. Esbada sminkespeil med sugekopper. Perfekt til håndklær, klær o. Festes med Everloc sugekopper.


Hos Smedbo forsto man tidlig hvor viktig . Vi har et bredt utvalg av utstyr og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg