onsdag 11. november 2015

Whiskey glass og karaffel

Merke: HADELAND GLASSVERK. Kube er en eksklusiv whisky -serie i håndslepet krystall. Aida, harvey whiskeyglass 31cl 4pk. I takt med tidens trender lanserte aida nylig en serie flotte glass med et pent.


En whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken.

I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske . Svarer vanligvis innen tre timer. Da jeg var ung, gikk det en såpeopera på TV hvor de drakk whisky fra store, tunge whiskyglass. Sett med karaffel og krystalglass i gaveeske.


Velegnet til servering av whisky , men kan også med fordel brukes til rom, cognac eller på middagsbordet til . Hva med by på en fristende cognac eller whisky etter kveldens festmåltid? Dette klassiske settet fra danske Erik Bagger med karaffel og glass i diamantslepent .

Norges førende designbutikk. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Highland Longdrinkglass 35cl, 4-Pakk. Her finner du våre whiskyglass (eller whiskeyglass ) i ulike modeller.


Melodia whiskyglass , stk. Lyngby Highballglass , stk. Bhhemia whiske krystal glass kr 15-. Frederik Bagger designer glass som er ment for å leve så vel.


Klassisk og stilrent sett som er perfekt å gi bort i gave. Whiskey Maestro cl - deler. Pris for whiskeyglass i 2-pk er kr 39- og karaffel 9kr. Du får tak i denne vakre nyheten i alle våre Christiania Glasmagasin-butikker og på . Artesano Hot Beverages Universal tumbler. Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden.


Allroundglass HOBSTAR cl.

Kjøpte en på tilbud da en Gullsmed måtte legge ned. En flott glasskaraffel med tinn på. Har whisky på den og synes den gjør seg godt fremme i . De er perfekte til whisky , drinker og cocktails, og de ser også råtøffe ut på et bord sammen med en karaffel.


Karaffel Firkantet Nordic Rose. Lag et whiskyglass med gravering. Tro mod design principperne fra Nude, er denne Nude Arch karaffel elegant, enkel, men elegant. På grund af krumningen af bunden, ligner det . Legg til ønskeliste Legg til ønskeliste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg