mandag 23. november 2015

Casco lim

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Løsemiddelbasert kontaktlim som limer tre, lær plast, mm. Vannbasert lim for porøse materialer.


Spesielt godt egnet for små barn som skal lime på egenhånd. Fuging, tetting og liming av krevende oppgaver.

Casco kontaktlimfortynner. Vårt sterkeste epoxylim til meget krevende oppgaver. Vær den første til å skrive en omtale. For liming av metall, keramikk, betong, tre og mange harde plasttyper. Kan og brukes til å lime annet.


Et monteringslim som kan brukes til å lime de fleste materialer. Perfekt til liming av materialer og gjenstander med høy vekt.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Lim , Mengde 750ml, Tre. Bli den første til å vurdere! Det egner seg også til mange andre . Limet har et spesielt høyt tørrstoffinnhold og vil fylle ut ujevnheter i underlaget . Legg i handlevogn Lagt i handlevogn. Kontaktlim med gode påføringsegenskaper.


Limer de fleste materialer unntatt polyeten og styropor (isopor). Slipp kø og mas, her er billig maling, malerverktøy, malepensel og alt du trenger til faste lave priser hele døgnet. Teppeabo - For fjerning av limrester fra dispersjonslim og kontaktlim.


Til liming av vinyl, vinylfliser, tepper og veggvinyl med PVC-sjikt på min. Hurtig, meget god vedheft og hugg, både ved våt- og heftliming. Kontorvarehuset Bergen AS leverer kontormøbler i Bergen og omegn.


Alt innen kontormøbel og kontorinteriør til kontoret. Møbler, innredning og utstyr til .

Konsistens: Tynt flytende. Ventetid: Ca min avhengig av lim. Eks mva: 3Inkl mva 494.


Lim CASCO skole 750ml er tilgjengelig i forpakninger på 1. Vegglim New Start vil sammen med non-woven underlagstapet gi en slett overflate på gammel glassfiberstrie før overmali. Flytende lim til liming av foto, papir, kartong og lær. Stockvik, som också tillverkade formalinbaserat lim till träskiveindustrin. RX- lim original, til papir, foto, lær m. Limet er løsemiddelbasert, syrefritt og har pH-verdi 7. Stryk ut tynt med lim , vent i ca.


Relevante identifiserte bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som frarådes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg