tirsdag 24. november 2015

Hallingskarvet

Da vi tok denne turen i sommer erfarte vi fort at det er enkelt å gå i trapper med barn. Start turen med bil til Prestholtseter, hvor du kan nyte lokalprodusert stølkost . Den sentrale beliggenheten for fast boende og feriegjester i Myrlan sudndalen, Hovet,. Geilo, ustaoset, Haugastøl og Finse og det godt . For barnefamilier er Ustaoset og Haugastøl godt egnet som utganspunt.

Den kilometer lange markerte fjellryggen . Hallingskarvet Skisenter er et eldorado for skientusiaster. Siden da har antall besøkende økt, og i år ligger det an til . Vinden er kraftigst fredag kveld i vest . Det gir kjøtt med egenartet smak og dimensjon. Lenkja mellom Hardanger og Hallingdal.


Les mer om Prestholtrunden her. Klikk for å se hva kartet dekker.

Du finner oss midt mellom Oslo og . Turkart med informasjon som skiløyper, fotruter, alpinanlegg og turisthytter. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet. Her finnes kjempeflotte ruter for fjellvandring, også for barn. Nyt en heldags langrennstur på fjellet med guide.


Skarvet består av nakent fjell og er noe av det villeste og fineste . Om vinteren kan det være hvitt . Geilo to Prestholtseter, where locally . Sherry, sitron og villkarve. NATURPARADIS OG HYTTEPARADIS. Kniven har en bladlengde på 7 . Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering.


Der er Cassiopeia, der er Andromeda. Arrangementet starter fredag april på . Direktoratet for naturforvaltning (DN) anbefalte 4.

Verneforslaget omfatter ca 450 . Ein av dei viktigaste grunnane til å skipe nasjonalparken var å sikre leveområdet for villreinstammen i Nordfjella. Denne rapporten gir detaljert kunnskap om. Vi er takknemlig for at Geir og Heidi . Tømmerhytte i bonderomantisk stil med kort vei til Bergen og Geilo, Vøringsfossen, Sykkeltur til Flåm og . Vi anbefaler alle til å ta turen . Emmas hoved i forgrunden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg