onsdag 18. november 2015

Strykejern uten ledning

Skal det være med eller uten damp? Er en dampgenerator en fordel å velge fremfor dampstrykejern ? Den kan brukes både med og uten ledning. Uten ledningen i veien, er det . Dampstrykejern med trådløs funksjonalitet.

HI5Finn lignende produkter. Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig. Selvfølgelig kan du bruke et dampstrykejern uten å fylle i vann.


Severin, Singer og Menuett som lekker vann, missfarger klærne og har for korte ledninger. Hvis du velger en variant med ledning , er det bra om den kan snurres. Hvis ikke kan strykingen bli mer komplisert . Nyt bevegelsesfriheten et ledningsløst dampstrykejern gir deg, uten å. Fjerner krøller og skrukker uten bruk av st.

Dersom du vil rengjøre eller pakke bort strykejernet må du alltid kople fra strømkilden. Dra i støpselet, ikke ledningen. Ikke bruk strykejernet uten tilsyn. Dersom ledningen blir skadet, må den umiddelbart erstattes av en ny, godkjent ledning , for. Enkelt og letthåndterlig strykejern.


Freemove Air - Ledningsløst dampstrykejern. Stryk med eller uten ledning. Ikke gå fra strykejernet uten tilsyn når det er koblet. Ikke la ledningen komme i kontakt med varme. Philips PerfectCare- strykejernet gir raske resultater uten at det er fare for å. Rom for oppbevaring av ledning.


Elektrisk ledningsopprulling. Alternativt kan jeg kjøpe et uten ledning. Alle ledningene til våre dampstrykejern er grundig testet for maksimal sikkerhet og.


For et flott resultat dag etter dag trenger du et strykejern som ikke skuffer deg. Ledningen er testet for maksimal varighet og sikkerhet. Styline vannkoker uten ledning har fått mange utmerkelser for både design og funksjonalitet.

Med TemperatureControl velger du den perfekte temperaturen på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg