søndag 22. november 2015

Normal sittehøyde toalett

Hor mora mi så har det blitt montert vegghengt toalett som er litt for høyt. Hvordan finner jeg ut hva som er ett greit mål? Jeg lurer bare på hva som er normal monteringshøyde for vegghengt toalett.


Jeg skal til å støpe gulv og antar at gulv med varmekabler og flis . Da vi bygde nytt hus bestilte vi vegghengt toalett på det ene badet.

Dette ble montert svært lavt, 37. Hva er vanlig sittehøyde på et klosett? Vanlig sittehøyde for klosett er 4mm, mens våre høye klosettmodeller har en sittehøyde på 4mm.


Har fått nytt vegghengt toalett som jeg snart blir sprø av. Det er vel ikke ekstremt høyt, med tanke på at normal sittehøyde på en spisestol er . Dersom vegghengt toalett bruk. Universell utforming av skolebygninger 220.


Vegghent toalett tåler faktisk 2kg :-) så det skal nok gå fint for de alle fleste gitt.

Toalettsetets høyde , 4mm, Mellom 4og 5mm. Avstand forkant toalett til bakvegg, 8mm . Høyde , form og fasong vil avgjøres av støpeformen som er brukt under produksjonen. Støpeformen avgjør dermed også om toalettet kommer i en hel form på . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Se neste side for anmerkning om høy og lav toalett skål. Våre koblede og medium spylende toalett har en normal høyde skål på 4cm. Klaring til gulvet (for over toalett ). Produktenes design tar høyde for dagens krav til ergonomi og hygiene samtidig som de sikrer. Ved normal bruk vil en familie på fire personer tilføre toalettet ca. Dusj- og toalettstolen kan brukes der normal bruk eller tilgang til . Denne modellen har en god sittehøyde selv for godt voksne mennesker, men finnes også i modeller.


Normal spyletid ca sek. Med liten inspeksjonsluke. Rapid SL til vegghengt WC. Når du skal velge høyde på kjøkkeninnredningen, bør du blant annet tenke på hvem som skal bruke .

Velg riktig høyde på kjøkkenbenken. I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt baderom. Akkurat nå i toalettmappen. Skjønnhetshøstens må-ha-favoritter . En kortvokst persons høyde , kroppsproporsjoner og leddforhold kan føre til ulike grader av funksjonsproblemer i dagliglivet. Bygger man under dassen slik at dette kommer i normal høyde.


Selv har jeg nylig montert et elektrisk Jabsco toalett og her er det en pumpe . Design Rimfree veggskål, helt uten spylekant og med Smart-glasur for enkel rengjøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg