torsdag 12. november 2015

Knagger bad sugekopp

Ting har sugekopper til bad , både knagger og tannbørsteholdere. SMÅTING: De fleste kroker til badet som man ikke trenger å skru inn, er med sugekopp. Du kan bruke dem til å henge smykker eller andre ting . Alle baderom har behov for litt ekstra tilbehør, slik at ditt bad blir så funksjonelt som mulig. Baderomstilbehør vil innbefatte alt fra toalettrullholdere og kroker, .

Festlige knagger til håndkle eller badekåpen. Festes enkelt med sugekopp. Kommer i fire ulike varianter. Kroker og knagger i hopetall. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere.


Velg mellom enkle eller doble kroker,. Søk blant de mange forskjellige knagger til badet. Det finnes både enkle og dobble knagger , og en stor variasjon i design.

Skap en avslappende stemning på badet med tilbehør i naturmaterialer. Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Perfekt til håndklær, klær o. Knaggrekker aluminium knagger. Praktiske knaggrekke med knagger i børstet utførelse.


Passer inn i de fleste design. Sugekopp -krok med knagg. Ideelt på badet , kjøkkenet og alle andre steder med en glatt flate hvor det er fint med noen knagger.


Krok med sugekopp fra Frost -Akkurat der du vil uten å borre. Leveres i 2-pakning og fåes i fem . Vipp sugekopp - knagg , stk. Designstjerner fører hele vareutvalget til Vipp.


Velkommen inn for en titt! Massevis av praktiske kroker og knagger til barneklærne, som jo flyter rundt på. Morsomme knagger med assorterte sugekopper - perfekt for kjøkken og baderom.


Erfaringer med limte knagger på bad. Jeg leter etter knagger med sugekopper til å ha på badet.

Det er kun lette ting som håndklær osv som skal henge på dem. EverLoc knagger med EverLocs patentert sugekoppsystem som tåler stor. Jeg kjøpte en håndkleholder med sugekopp , men den funket ikke i campingvogna, men der er det ikke fliser. Det er enkelt å montere den på alle jevne overflater – selv i dusjen – og henge opp ting, som . Vi har tannglass alle fem, men de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg