tirsdag 10. november 2015

Krakk baderom

Produktinformasjon Praktisk krakk til baderommet i plast. Teknisk informasjon: Bæreevne: 1kg Mål: x cm. Vi har alt JYSK til badet. Stort utvalg av håndklær, dusjforheng og badekåper til gode priser.


Setet er et lokk med oppbevaringsrom under.

Stødig og robust to-trinns barnekrakk med antiskli på undersiden og på trinnene så barnet ikke skal falle og slå seg. Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass. En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie . Alltid gode tilbud på et stort utvalg kjente merkevarer.


Rask levering og full returrett. Se vårt sortiment av krakker og benker til baderommet !

De fås i ulike designer og størrelser, så du finner sikkert noe som passer til ditt baderom og behov. BOHEMSK: Sidebord og krakk fra anouska. KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt . Med nye, myke håndklær, matchende badelaken og såper som dufter godt gir du badet et skikkelig løft. Nyoppusset eller ikke – detaljene kan . På tiden med et nytt baderom ? Da kan det være lurt å ta en titt på utvalget hos Trademax! Vi leverer kjapt med fast pris.


Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Skap et friskt og innbydende bad med enkle midler. Hos Rusta finner du flere praktiske. Håndklestigen Vilgot 45x4x1cm.


En krakk til baderom med oppbevaringsmuligheter for eksempelvis håndklær, sengetøy, baderomsartikler osv. Krakker , bor benker eller hengekøyer.

Sesongens populære småmøbler er ikke bare praktiske og dekorative, de selges også til en fornuftig pris. VB Krakk med sittepute og hjul Unn deg selv en moderne baderomsløsning, hvor hver eneste detalj er. Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg