fredag 13. november 2015

Lufting septik båt

Neida, men god lufting er essensielt, ikke tvil om det. Kunne ikke bodd ombord hvis det luktet septik , så greit å ha tilstrekkelig dimensjon på . Septiktank , spørsmål om lufting. Oppgradering av septik - lufting - Båtforumet.


Tett lufte slage til septik - Båtforumet - baatplassen.

Flere resultater fra baatplassen. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Dersom septiktankens lufting er tett, kan både tank, slanger og toalett suges tomt mens . Tanklufting til bruk i vann,drivstoff eller septiktank.


Slanges benyttes til toalett og septikanlegg i båt , camping o. I følge den nye standarden skal septiktanker ha minst 19mm lufting (luftinntak) for å tåle vakumtømming. I de tilfellene hvor septiktanken har kun 12mm eller . Her er noen tips til vedlikehold av toalett og septiktank for å unngå ubehagelige overraskelser på båtferien.

Båteiere er ofte sin egen rørlegger. Leveres i 1 1 og 38mm. Dette til tross for at vi kun brukte toalettpapir ment for septiktanker.


Vi testet selvsagt også å. Så vil bevegelsene i båten hjelpe til. Når båten har ligget rolig en ukes tid og ved første toalettbesøk kommer den en. I septiktanken er det en god del dritt selv om du som du skulle hadde fyllt.


Det er nok som Lars sier at lufting er løsningen på problemet. Jeg har ikke klart å tømme septik -tanken siden jeg fikk båten. Midt imellom kan det hende du har septiktank , og at bare vannet. PS: Det er ikke nok bare å skjøte på et 90-graders bend uten at det samtidig er lufting. Lufting av kloakkanlegget, i alle fall for dem med septiktank , fører til luktproblem.


Du må sjekke at du har åpen lufting på septiken, det bedrer prosessen nedi der. Vi har litt lukt når det er en stund siden båten har vært i bruk. Har aldri registrert dårlig lukt fra septiktanken , men hører at flere sliter med dette . Båten var levert originalt med 19mm lufting.

Europas bredeste tankprogram for båtindustrien. Egnet for gjennomlufting til septiktanken. Søkeord : septik -septikk- septiktank -septikktank-tank- toalet-jabsco-toalett-gråvannstank . Noen sier jeg må montere durgoventil, men der er det jo også ankepunkter. På septiktanken er det ikke montert lufting.


Bufret For meg ser det ut til at disse to systemene har felles lufting over tak, dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg