fredag 20. november 2015

Bad med panel og fliser

Hei vi har lyst å lage et bad med panel på veggene. Det blir fliser på gulv og i våtsoner som ved dusj, badekar og vask. Noen forslag til hvordan . Fliser i nøytrale farger er valgt der hvor fuktbelastningen er størst: på gulvet og i dusjnisjen.


Ellers er veggene kledd med malt panel. Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Skal du pusse opp badet og er usikker på hva du bør gjøre med gulv og vegger? Baderoms panel er et jevngodt alternativt til fliser på vegg så . Trepanel kan også brukes, såfremt du holder deg langt nok unna . Fliser , våtromstapet, våtromsplater - eller nostalgiske panelvegger ? Du må ta mange valg når du pusser opp badet , hva du skal ha på veggene . Min kone ønsker et bad med liggende trepanel på veggene.


Vi har hatt en flislegger til å legge fliser på gulvet som ser ut som skipsgulv.

Fibo baderomspanel skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk, og alt . Baderomspanel fra Fibo er både rimelig å anskaffe og enkelt å montere. Panelet erstatter både membran og fliser , og gjør at du på kort tid kan få drømmebadet . Oppussing av bad er noe av det dyreste man kan gjøre i boligen, men. Baderomsplater eller baderomspanel ligner til forveksling på keramiske fliser , men er . Våtromsmaling kan være et godt alternativ til fliser eller panel på badet , og er et system som holder en overflate vanntett. Våtromspaneler, eller baderomspanel som det også kalles, er ingen ny. Det er klart at man kommer mye billigere ut av det med plater enn med fliser.


Du har nok sett det, fine bad med fantasifulle, mønstrede fliser som bryter den. Panel er valgt fordi det er gode muligheter for utlufting og fordi det ikke dusjes . Hva er viktig når man skal velge fliser til et bad ? Med veggpanel slipper du derimot unna med kun montering . Du kan nemlig få et fuktsikkert bad til 15. Fossefall, rullestein og fliser med trepanel.


Naturtrenden har inntatt baderommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg