tirsdag 10. november 2015

Gipsanker kg

Lette opphengX-krok med eller stifter Til lette og enkle oppheng som bilder, pyntegjenstander etc. Kjøpte en drøss med slike gipsanker fra Clas Ohlson for å henge opp. Vil gipsveggen min tåle 38kg? Ankerskrue for 1KG for gipsvegg.


Henge 63kg tung tv på gips? GUIDE: Slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at.

Det finnes også en krok som skal holde opp til kilo (se video). For feste av lettere gjenstander kan man også skru inn et gipsanker. Hans løsning er anker, nærmere bestemt gipsanker. Les også: Enkelt triks for . Det er standard enkelgips på . Gipsanker (Molly, Platti). Hei hei, har et spørsmål – skal henge opp en lysekrone, ca kg.


Vi har gips plater i taket, finnes det plugger elelr gips anker for en slik . Styrke på ekspanderende gipsanker.

Klikk for å gå tilbake til toppen. For lette innfestinger – kg. En skråstilt stift eller en X-krok er i mange tilfeller det beste du kan anvende til . Bestiller du nå, sendes varen i morgen . Det tunge egne spikerslag for el- ovner og lignende.


Både på vegger og i tak skal gjenstander som avgir sterk varme . Holder avhengig av størrelse rundt kg. Vipp opp kroken og trekk den rett ut. Skru den selvborende pluggen direkte inn i veggen.


Selvborende gipsanker for bruk i gipsplate. Pakningstørrelse A: Vekt: 0. Monteres uten bruk av verktøy. Etterlater ingen skjemmende merker, kun et minimalt hull. For eksempel, en TV som veier kg , og som skal festes på en.


Bruker du for eksempel to stykk gipsanker Duckfoot, så vil det bety at hver av . GIPSANKER MOLLY Betonginnfestning Galvanisert anker for gips og sponplater. Finnes mange forskjellige størrelser på gips anker og de største skal klare 25kg mener jeg . Dette må tåle en belastning på 1kg totalt, fordelt på bolter eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg