onsdag 11. november 2015

Smartliner teinehaler

Elektrisk teinehaler beregnet for å trekke teine om gangen. Sterk, vanntett motor (IP55) og vanntett kontrollboks. Alle detaljer i rustfrie materialer, gir i stål.


Den perfekte teinehaleren for deg som driver med krabbe og hummerteiner, krepseteiner eller line. Kompakt og kraftig teinehaler i helt ny utgave. Konstruksjon i rustfritt stål, anodisert aluminium med deler av glasfiberarmert nylon.

Jeg vurderer sterkt å investere noen få tusenlapper i en teinehaler til. Ankervinsj som teinehaler ? Rimelige teinehalere - holder de det de lover, eller. Flere resultater fra baatplassen.


Bensindrevet P2med 2kg trekkraft og elektrisk E150med 1kg trekkraft. En teinehaler er nyttig redskap for mer ambisiøse sportsfiskere med matauk som en drivende ambisjon. Det blir teinehaler etter hvert.


Jeg kjøpte en smartliner kg haler, men denne er litt for svak, skal sjøl bytte til samme type som deg. Vi har nå teinehaler til salgs fra Finn.

Hummerteine fritidsfiske sammenleggbar. Varmgalvanisert og plastet. Legg til dine favoritternitanati matchmaking del full. Satte krepseteiner på 1meters dyp. Erling Viksund forteller oss om historien til Viksund.


Lobster fishing a sunny day on the swedish west coast. The video takes place late this swedish lobster season. Alle deler er dimensjonert for å tåle hard bruk.


Den blå er en meget dyr og høy kvalitet. Bred trommel for trekking av. Konseptet her er like enkelt og bra som de andre modellene. Praktisk, rimelig og enkelt - gir mye båt for . Liste på alt garnhaler 12v Fra Gadyet.


Teinehaler Osean 900w kg (12V) FRITT LEVERT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg