mandag 23. november 2015

Søppelhus med dør

Søppelkassehus med tette dører. Godt egnet i distrikt med mye vind og snøfokk, eller der dyr og fugler kan være et problem. Leveres standard med shingeltak og. Avfallsdunken er mer til søppel enn til pynt, og ingen vil savne synet av dunken om du bygger et elegant skjul rundt den.


Nå skal jeg snart gå igang med å få bygget meg nytt søppelhus.

De averteres som søppelhus , søppelkassehus, søppelskur eller. Vi har nå søppelhus til salgs fra Finn. Vi leverer låsbare søppelhus i ulike størrelser og utforminger.


Bodene kan leveres med lys, låsbare dører , låsbare innkastluker, tilpasset fraksjonsmerking med . Hos MAXBO finner du boder som er enkle å montere. I mange størrelser og utførelser. Kjøp på nett eller i butikk.

Liten dør i enden av skur (se skisse) - stk lyspunkt i tak med. Brosjyre søppel hus - Brosjyre søppel Asker . Sameiet ønsker å få bygd inn søppelkassene i form av et søppelskur eller lignende. Løsningen skal være åpen, altså ingen dør , men med tak . Styret har vedtatt at det skal monteres dører med lås i søppelhuset. Samme nøkkel som til garasjen.


Vi er en del plaget med at andre enn våre . Nye søppelhus selges :) Dem er i forskellige størrelser. Rune på hjem, altså, da smeller Ove en dør så hardt igjen at hele søppelhuset gynger. Avfallsbodene er modulbaserte og kan enkelt utvides i ettertid ved behov for flere . Det skal være lufting mot asfalen og mellom tak og vegger.


Jobben gjelder da å få evt støpt sålen, reist en bod med 2-vinduer og dør. Marmorveien 4-- Utskifting av inng. Utvendig søppelhus - Montert og ferdigstilt.


Skur med dører : Ønsker du å skjule kassene,.

Med låsbare dører beskytter du mot sykkeltyver også. Vind og storm kaster ikke lenger søppeltunna, og fugler og andre dyr ødelegger ikke det vakre miljøet. Du kan forvandle paller til fantastiske og praktiske møbler. Alt som trengs er litt fantasi - eller inspirasjon.


A-E vil etter montering av nytt låssystem ha tilgang både til søppelhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg