fredag 27. november 2015

Tec7 clas ohlson

Fuge- og tettemassen Tec- til fuging, tetting og liming. Fog- och tätningsmassa Tec- till fogning, tätning och limning. Unik fogmassa som ersätter trälim, silikon, fönsterkitt etc. Fäster på våta ytor, härdar snabbt och .

Trelim, superlim, kontaktlim og mye mer. Det meste kan limes og repareres - f. Tåler vann og UV- stråler. TEC Anchorkjemisk anker, 2ml 0. Absolutt noe som burde være i enhver verktøykasse.


Dette eksemplifiseres i prisartikkelen vi skrev om fugemassen Tec7.

Nå har Biltema bestemt seg for å ta opp kampen også mot Tec7. Denne tapen fra produsenten av tecer egentlig lim på taperull. Tec-vil tørke opp, og sprekke over tid. Har selv prøvd med tec-, det holder ikke.


Det virker for meg for å få Tectil å feste på glass er vanskelig. Nå har vi iallefall limt med klar silikon kjøpt på clas ohlson i Ski. Vi har alle mulige varianter, og du finner dem på flaske, tube og . Du kan forsøke med Tec:thumbup: Dette innlegget har blitt redigert. TecPlumb from Contech Buildings stops and prevents leaks in all open.


Når Sikaflex og Tecer blitt så innarbeidet blant båtfolk har det nok sammenheng. Skal ikke se bort fra at Tecer noe av det mere egnede. Men Techøres jo ut som om kan gjøre jobben på en trygg måte.


Jeg tror ikke clasohlson har tec, har sett etter det der selv. Men de har vel ikke utsalg i.

Jeg lurer på om noen vet forskjellen på Tec i henhold til Pattex p700? Hvilken lim bruker dere på vadesko som har fått gliper mellom filt og såle? Megastor fan av vidunderlimet Tec(kallenavn: Caroline TecSmedsvig),. Fant selv en type lim der. Og det som fremdeles fungerer best, synes jeg er TEC7.


Clas ohlson har gallesåpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg