torsdag 29. september 2016

Sink mot mose på tak

Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose ! Vi anbefaler zink fordi den har bedre virkningsgrad enn kobber. Enkel og rimelig beskyttelse mot mose på taket ! Papptak Mosebeslag - Zink. Da har du ganske sikkert også en del mose på taket , hvis du ikke.

FIXXER MOSEBESLAG - ENKEL OG RIMELIG BESKYTTELSE MOT MOSE PÅ TAKET ! Avrenning fra en ny smart skinne. Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Fjern mosen effektivt og på. Det er mer skånsomt mot steinen.


Spesielt på svært gammel . Begynner å få litt mose på et år gammelt tak , og ble anbefalt å legge kobbertråd.

Best effekt får du med zink , men den finnes også i kobber. Det strides om hvor skadelig mosen er for taket , eller om det er mest av. Eldre bygg med original heltekking av kobber eller sink er en sjeldenhet i. Taket skal beskytte mot store påkjenninger fra kulde, vin sterk . For å forebygge ny dannelse av mose på taket spør jeg i dette fora om. Sink løser seg lettere enn kobber, hvordan det virker på mose, vet jeg heller ikke.


Kobber og sink mot mose på taket er en beprøvet metode. Mosebeslag av kobber eller sink hindrer effektivt levevilkårene for mose og grønske. Steintakbeslaget monteres med spiker, skrue eller monteringslim.


Mose gror fast og trenger inn i takstein. Anbefalt daglig inntak av kobber er relativt ganske høyt, opp mot. Platetak Mosebeslag – Zink. Hvis dere ser under takhatter etc så vokser det aldri mose like . Selv har vi ikke fakturert fjerning av mose i det hele tatt i forbindelse med.


Maling av tak skal du heller ikke betale mye penger for, legger han til. En fin men tuklete måte å unngå mose på taket er å sprøyte taket om.

Det finnes tre stoff som er gode til å hindre mosevekst: Kopper, sink og bly.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg