torsdag 29. september 2016

Veggfeste garderobestang

Med Elfa sin garderobestangholder vegg til vegg kan du enkelt montere en garderobestang mellom to vegger, garderobestangen presses lett på plass. Med denne holderen for garderobestang kan du montere en garderobestang mellom to vegger. Lag en klesgarderobe på kort tid hvor som helst i huset. Montering av garderobestang mellom stativ og vegg.


Klikk holderen fast på stativGavlens glideskinne i ønsket høyde og skru fast veggfestet til veggen.

Bredden kan tilpasses til dine. Har et garderobekott som er m fra vegg til vegg og vil ha en garderobestang til å henge jakker på. Har en liten nisje i entré der jeg skal sette opp en garderobestang. Veggfeste til garderobestangen 2pk.


Mål LxBxH: x 1x mmForniklet sink. Midtholder for garderobestang. For montering av garderobestang mellom stativ og vegg. Garderobestangfeste mot Roller kurvstativ.

Holderen klikkes fast på stativgavelens glideskinne i ønsket høyde og veggfestet skrues fast til veggen. Krom veggfeste for garderobestang. NORSCAN runde garderobestenger , den klassiske garderoberstangen i. Endeholder sølv og hvit: Benyttes der hvor veggfeste ikke er mulig eller ikke ønskes.


Fest veggfester på TEA-siden i ønsket høyde. Fest veggfester på sideveggen i sokkelhøyde. Plasser garderobestang på veggfeste og skru til.


Kroker for garderobestang fås i flere fargevarianter - stk i en pakke. Uttrekkbart og roterbart speil sølv. Rival oval garderobestang , konstruert for de tunge jobbene og med det ekstra flotte.


LUNA ELFA VEGGFESTE ØGARD. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . En oppbevaringstavle kan du kombinere med kroker, hyller og bokser for en praktisk og tøff oppbevaringsløsning.


Hyller inngår i de fleste oppbevaringsløsninger. De passer like godt til pakken med frokostblanding på kjøkkenet som til malingspannene i garasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg