fredag 16. september 2016

Plexiglass på mål

Plexiglass og akryl er enkelt å kappe med en fintannet sag. Vi har pleksiglass i gjennomsiktig, klar, . Vi tilskjærer din grå plastplate etter dine mål. Vi tilbyr bord- og bordplater i plexiglass , pleksiglass og akryl. Småbor salongbor skrivebor avlastningsbord og nattbord.


Plexon designer, utvikler og produserer en mengde ulike produkter.

Vårt mål er å være best på å skape nye, kreative og tidsriktige løsninger. Alle plater skjærer vi til etter deres mål og besørger montering hvis det er ønskelig. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Platene selges hele eller ferdig tilpasset etter mål. Mange av de spørsmål vi får gjelder på ulike måter om glasset i våre rekkverk. Denne skjærer vi til etter deres mål eller tegninger. De fleste glasmestrene har stort sett plexi som lagervare men plexi er stort sett dyrere en .

Jeg tenkte å kjøpe ramme fra clas ohlson, og benytte plexiglass som. Hvis du er kommet så nær i mål som du beskriver, tviler jeg på at det . Koselig og plasseringsvennlig lekehus med overbygget terrasse. Leveres i elementer med plexiglass i vinduer. Vi sager plastplater etter mål.


Eller vi vannskjærer fasonger . TM-413S: Innvendige mål : 18x- Utvendige mål : 18. TM-414S: Innvendige mål : 16x- Utvendige mål : 16. Tykkelse 3mm Mål : 500x8Ta kontakt for andre mål. Kjøpe plater plexiglass på mål.


Dusjkrakk i plexiglass Mål (mm): 4x 3x 450Vekt: kg. Vi kapper og tilpasser plast på kundens mål. Speil slipes, poleres og skjæres etter mål. Polstringer til Arcona barneseng lages etter mål og brukers ønsker med hensyn til funksjon,. Verdibokser med dører av plexiglass for synlig men samtidig beskyttet oppbevaring.


Vi i Glassmester tilskjærer glassene etter kundens mål , og i den fasongen man. Klare, opale, frostede og mønstrede UV-stabile plater av plexiglass som kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg