mandag 26. september 2016

Trykktester radiator

For kontroll av lekkasje i kjølesystemet. Håndpumpe med måler, slange og adaptere til radiatoråpningen på de fleste europeiske og . Dette settet har en rekkevidde på - bar og er egnet for nesten alle typer bil. Dette er et høykvalitets 27-stykker universell radiator trykktestsett.


Med dette praktiske verktøysettet, kan du gjenkjenne indre motorlekkasjer forårsaket av . Sett som inneholder hånddrevet pumpe med måler, slange og en rekke adaptere som passer radiatorlokkåpningen på de.

Trykktestesett for Radiator. Komplett sett til å se etter lekkasjer i kjølesystemet på bilen. Aluminium radiator header tank caps are colour-coded for ease of use and have quick release fittings. Suitable for wide range of vehicle applications. Finn og fjern radiatorlokket fra radiatoren , eller trykksatt radiator overflow flaske.


Installer en passende fra kjølevæske trykktesting kit på hullet som du fjernet . Når bilen kjører, kjølevæske sykluser gjennom motoren, inn i ovnen kjernen og deretter tilbake til radiator for kjøling. Kjølevæsken blir overført gjennom systemet.

Jeg skal teste kjølesystemet mitt med en hjemmelaget trykktester. Jeg har sjekket litt rundt og fant radiator -tetting på flaske. Få et verksted til å trykkteste kjølesystemet. Kjølesystemet og radiator til et kjøretøy er ansvarlig for kjøling de interne komponentene i motordrivstoff.


Til arbei møter motoren flere små . Trinn 1: Pass på at kjølesystemet ikke er varmt. Ta forsiktig på en radiatorslange for å se om den er varm. Advarsel: Ekstremt trykk og . Hvis du ikke lett kan oppdage lekkasjen, kan du bruke en trykktester på systemet. Systemet er blitt trykktestet , og man har for sikkerhets skyld kjørt på med. Produktdokument Produktdokument Produktdokument.


AdaptHr for tilkobling til kjølesystemet K. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Dem fant ikke lekkasje på min radiator da dem først trykktestet vannkjøleren.


Vi har bildelen du leter etter, best pris på originale deler. Alle deler fra kjente produsenter til lav pris. Kontakt oss vis dere har problemer med varmeveksler , Intercooler og oljekjølere disse blir reparert.

Vi glassblåser og trykktester vi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg