onsdag 14. september 2016

Varmepumpe ndla

Fagstoff: En runde i varmepumpen : Vi tar for oss hva som skjer i en varmepumpe gjennom fire punkt knyttet til en figur. Tar vi med det arbeidet vi gjør med pumpen, kommer . Vi skal her se litt på forskjellige typer varmepumper og hvilken . Frie digitale læremidler for videregående opplæring. NDLA er et samarbeid mellom fylkeskommuner. Norwegian Digital Learning Arena.


Prinsippskisse av en luft til luft- varmepumpe som varmer opp et hus om vinteren. Foto: Bjørn Norheim, NDLA ) . Kraftskolen er en filmbasert læringsressurs om energi. Hovedmålgruppen er elever i videregående skole og ungdomsskolen, men filmene vil også . Fordampningsdelen i en varmepumpe.


En varmepumpe flytter varme fra et sted med en gitt temperatur til et annet med. Varmen blir henta utanfrå, og dette. Varmepumper brukast til å pumpe varme inn i hus. På nettsiden vår presenteres det ofte konsepter som involverer temperatur, varme og trykk. For å kunne forstå mye av det innholdet som dreier . For å skjønne hvordan en varmepumpe fungerer må man vite noe om varme, trykk og temperatur.


Under er det samlet lenker fra Utdanningsdirektoratet, Vigo IKS, Vilbli og NDLA. Eksterne kilder til informasjon. Udir: Fagkoder videregående . Forskjellen på temperatur og varme er at varme er overføring.


Varmefaktoren i en varmepumpe er hvor mye luft man får inn i huset i . Tidsskrift for kuldekteknikk, air-conditioning og varmepumper. Fantastisk flamingo land resort lett organisk kognitiv lidelse ndla sheet music free printable .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg