fredag 30. september 2016

Hageslange oppheng

Vannkanner, slanger, munnstykker og mye mer. Hva med egenproduserte, solmodne tomater og bugnende blomsterbed? Ta vare på avlingene dine og nyt dem . En enkel veggbrakett for oppbevaring av hageslange på vegg med praktisk oppheng for munnstykker, dusjer og spredere. Lekkert oppheng for hageslangen i brunmalt støpegods.


Skrus opp på veggen med to skruer.

Romslig plass til minst meter slange. Hvorfor krangle med en stor floke av hageslangen hver gang du skal. Men det spinkle veggbeslaget av stål gir et slarkete oppheng , som gjør . Reindeer gevir veggoppheng til design hageslange fra Garden Glory. Kan også brukes som krok til oppheng av andre hageredskaper.


Mix og match hytten eller . Praktisk oppheng for feste på vegg. Feste for Garden tilleggsutstyr i underkant. Hageslange , ekspanderende.

Med denne vannslangen slipper du problemer og knuter. Den ekspanderer til tre ganger egen lengde når den fylles med vann og . Med eksklusive hageslanger i hvitt, gull, sølv, rosa og blånyanser. Det er hageslangene i gull og rosa med gevir- oppheng som selger best. For alle typer hageslanger. Plass til vanningspistoler og munnstykker.


Da har jeg vært ute med hageslangen å vannet sommerblomstene. Huff, en grønn hageslange i plastic fantastic er ikke noe dekorativt. Alltid gode priser på Vannslange og hageslange fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Leveres med hurtigkobling og pistol. Slanger, utstyr og oppheng tilpasset designfreaker med hage.


Tilbehør til hageslangene . Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Flott veggholder til hageslange i viktoriansk stil. Kraftig kvalitet i glassfiberarmert støpt plast.


Holder opptil meter hageslange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg