tirsdag 20. september 2016

Temakart definisjon

Et tematisk kart, temakart , er et kart som er laget for å belyse et bestemt tema innenfor et gitt geografisk område. Det tematiske kartet viser som regel bare . Setningseksempler med temakart , oversettelse minne. Fant setninger matching frasen temakart. Oversettelse minner er skapt av .

Her finner du kart som viser fangstområder, maritim jurisdisjon, sektorkrav, havdybde, definisjoner av grenser etc. Temakart sammenhengende blågrønne strukturer. Det er viktig at vassdrag er definert i vedlegg –. Definisjoner og ordforklaringer.


Et temakart er et geografisk kart som også formidler informasjon om et tema av det geografiske området avbildet relevant. Et temakart viser registrerte områder av betydning for ett bestemt tema, som for. Byråets definisjon av tettsted er: Minst 2mennesker bosatt, og avstand .

Det finnes ulike definisjoner på hva man forstår med en geografisk. Hva er dyrka mark og skog? Arealplanen skal definere nærmere byggesoner rundt de. As plan Viak har vært engasjert av for å utarbeide temakart og ABC.


TEMAKART - ROGALANDs kartprogram - introduksjon. I dette heftet er det presentert en rekke eksempler på statistiske temakart , hvorav de. Arealformål-Videreutvikling av nåværende (tegneregler ikke definert av MD). Blant de deltagerne i klassen digitale produkter mente juryen at Kartverket . FylkesROS tek opp sterk vind som tema. Sterk vind er definert som sterk storm eller orkan.


Gul liste (kulturminner med eller uten formelt vern) Mer info. Sannsynlighet for å finne . Landbruk og utmarksressurser. Areal som er registrert som fulldyrka eller overflatedyrka . Stam veinettet for kollektivtrafikk og vekstområder er vist på temakart Areal og transport , se under:.

Følgende arealtyper er definert i AR5: fulldyrka jor overflatedyrka jor. Det er definert flere temakart med standardiserte presentasjoner av innholdet i AR5. Mens dette prosjektet har gått vekk fra å definere detaljløsninger og heller fokuserer på. Friluftsliv vert definert som opphald og fysisk aktivitet i friluft i fritida med sikte på.


Grøntstruktur i byer og tettsteder er nettverket av store og . Landform kan defineres som overordnede former i landskapet som fremkommer ved erosjon. Kommuneplanen sin arealdel med plankart, temakart , føresegner,. ELVIS hovedelv: Elvenettverk for hovedvassdragene slik disse er definert i nedbørfeltdatabasen REGINE.


I egenskapstabell vises bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg