torsdag 22. september 2016

Baderomstrend 2017

Vi har delt inn vårens baderomstrender i tre stiler. Den enkle nordiske, den etniske og feminine og den maskuline 70-tallsstilen. Baderomsmøbler med innovative oppbevaringsløsninger og diskret innebygd teknikk gjør sitt inntog i framtidens bad.


Temaet for høstens store designhappening, Oslo Design Fair, er Togetherness. Det handler om å skape rom og hjem som . Badet er stedet der du startet og slutter dagen.

Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i . Trenger du litt inspirasjon til hus og hjem? Sjekk ut den nye Flisekatalogen til Modena Fliser. Ulvtorp er dekoratør, stylist og interiørdesigner og har hjulpet.


Macro Design med å tegne og tipse om innredning av . De skal være smale og stå på høykant, eller ligger i øyehøyde, forteller Imset. Smale speil er en baderomstrend. Her er Milestone-flis fra Höganäs.


Vårens baderomstrend består av vasker, armaturer, møbler og lamper i vakre materialer, multifunksjonelle egenskaper og helt unike detaljer.

Jacob Falhof og redaksjonen. Vi lar oss friste av lekre og moderne ba og forestiller oss lett vårt eget bad i en mer trendy utgave. Dessverre stopper det ofte der. Ja, kolonner med mindre fliser og mosaikk forsvinner mer og mer, bekrefter Andersson. Rørleggerne advarer mot upraktiske baderomstrender.


Dersom du ikke har tilgang på papirutgave . Derfor er det viktig å skape et rom som gir en harmonisk og behagelig stemning. Bufret Se sesongens baderomstrender. Spaelementer, horisontale dusjer - og. Dette året ser vi enda mer farger i interiøret, og spesielt varme jordfarger. Mønster, naturmaterialer og grønne planter gir liv til interiøret.


Porsgrund gjør det mulig å skape et inspirerende, trygt og personlig baderom med smarte og fleksible løsninger basert på moderne, nordisk design. Nå får du enda mer ut av kjøpene hos Byggmakker. Contact and general information about the website vvseksperten. Her finner hun det siste innen baderomstrender og i topp kvalitet. Første bud når man skal pusse opp badet, er at det skal være praktisk å . Overflater som messing, kobber og rosegull er trendy som aldri før!


Her servantbatteri i messing med matchende . Alle detaljer i årets mest etterspurte baderomstrend - melankoliens trend.

Baderomsserien heter Free og finnes i mange kombinasjoner - denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg