torsdag 29. september 2016

Rist til peisinnsats

Dersom du bygger din egen peisomramming til en innsats, er det viktig med ventiler. Ventilene har som oppgave å forhindre overoppheting av peisinnsatsen ,. Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn.


Brannmursplate som brukes til å bygge omramming til peisinnsats og som brannvegg.

Dette er en ventil med rist. Ved bygging av peis trenger man ventilrist. Bufret På mange hytter finnes det åpne gruepeiser. En åpen peis gir mye peiskos og hygge. En Jøtul peis er et murt, åpent ildste som består av en innsats og en omramming.


Bufret Lignende Valgmulighetene er mange når det kommer til peis og ovn, og MAXBO hjelper deg gjerne med å finne ildstedet som passer best hjemme hos deg. Har du først bestemt deg for at du skal installere ny peis eller bytte ut den gamle er det flere forhold å ta hensyn til.

Ingen fare for gnister ut av peisen. Les mer om åpen peis og kassetløsning her. Ofte stilte spørsmål og svar . Vi har nettopp fått satt inn en peisinnsats (F500) i en åpen peis som vi aldri. Selv med rist blir hele toppen glovarm så ikke lov å sette noe . Peisinnsatser på kampanje.


Contura isvart peisinnsats med dobbeltdør. Se vårt brede utvalg av peis og vedovner fra kjente merker som Jøtul, Dovre og fler. Vi har også alt av tilbehør som trengs til din peis og ditt ildsted.


Nå er vinterkulda her og alle med peis og ovn kan kose seg med deilig varmende peisfyring. Men skal du slippe å fly inn og ut etter ve kan det være lurt med et . Fullt innsyn fra tre kanter. En morsom løsning som inviterer til kreativ interiørdesign. Leveres med gnistfanger, brenselrist og De-lux.


Timeprisen oppga han til 40- eks mva.

Over tid har ildstedet endret status. Det er ikke lenger kun en varmekilde, men en sentral del av interiøret. Våre peiser er designet med rene linjer og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg