tirsdag 20. september 2016

Lydfeller

Alt du trenger for å få et bedre inneklima. Norges største nettbutikk for ventilasjon. Har ikke mulighet til å åpne og sette inn lydfeller ved ventilene ettersom det er et nytt hus og jeg har liten lyst til å rive opp taket eller gulvet.


Jeg planlegger litt rundt opplegg for rør og lydfeller. Isolert lyddempende aluminiumskanal med muffe i hver ende.

Inngangene til en konsertsal eller liknende er gjerne utført med lydfeller som . Problemene med støy kan minimaliseres dersom det under prosjekteringen av anlegget fokuseres på å begrense lydoverføringen ved korrekt valg av lydfeller , . The SCD silencer from Systemair is characterized by high flexibility and excellent sound insulation values. The internal duct consists of a close . Brukes som avslutning av grenkanal i oppholdsrom, der luftmengden krever en ventil med dimensjon Ø 1mm. Grenkanal og lydfelle har da . Bygger noen rom i kjelleren og har lydisolert relativt godt med vegger og tak med .

Om ikke tverrsnittet kan økes, ville jeg redusert hastigheten først, og se om det ble tilfredstillende. Fleksible kanaler brukes normalt som tilpasningskanaler ut fra aggregat. Demper effektivt støy fra ventilasjonsanlegg. Lydfeller har jeg ikke noe særlig greie på ut . Aerodim systemet bygger på 2mm tykke bafler som kombineres med ulike spaltebredder og dekker alle størrelser av lydfeller. I praksis vil det si at anlegg med relativt lav SFP har lite problemer med ventilasjonsstøy og dermed mindre behov for lydfeller i anlegget.


Gode ventilasjonsprodukter til privatemarkedet, til gode priser. Vi sender over hele landet. Galvanisert stål Benyttes ved aggregat. Må etterisoleres i kalde rom.


Ubrukt lydfelle selges til under halv pris kr. Dette er lydfellenes rolls royse. Har du plass til denne får du minimalt med lyd i . Ventilasjonsutstyr til hjemmegartnere.


LKK består av en rektangulær stålsarg som det innvendig er montert vertikale bafler bestående av mineralull med glassfiberduk. I endene er LKK utført med .

Annet om maskinvare: Jeg har sett noen snakke om lydfeller ved å legge noe rundt viften eller noe slikt. En lydfelle er en ventil med noe slags rister i som stopper lyden. Siden jeg ikke er veldig datakyndig kan jeg ikke tegne dette for deg men jeg kan forklare . Bafflene er bygd opp av mineralull og lydfelleplate belagt med glassfiberstrie.


SpiroNorge AS har et komplett utvalg i lydfeller for både nøring og bolig. Vi lager fører alle størrelser fra Ø 1til Ø8for industri og næring. Vi har de beste prisene til bad og hage.


Velkommen til Byggshopper. Kanalvegger med mikroslisser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg