mandag 19. september 2016

Vindvifte 110 mm

Prisgunstig, men høy kvalitet og finish fra Sunwind. Vindvifte - 1mm , sort. Produsert i sjøvannbestandig aluminium. Aluminium overgang fra Ø110mm til Ø160mm rør.


Tilbehør til biologiske toaletter. Overgang vindvifte 1- 1mm.

Bli den første som vurderer dette. Svært enkel å montere til en pipe på 75mm eller 110mm. Laget i aluminium og rustfritt stål. SUNWIND VINDVIFTE selges 45-.


Materialet er sjøvannsbestandig aluminium. Ventilen er meget dekorativ i . LUFTERØR 110mm plast, meter. RØRHATT 1MM plast kr 590. OVERGANG FOR VINDVIFTE , 1TIL 1MM kr 690.

Kapasietet Kapasiteten er tilnærmet proporsjonal med vindhastigheten, men er . Skal forøvrig montere både solventilator og vindvifte i løpet av. Har vindvifte fra Hyttetorget 110mm , og hytte ligger på en kolle uten noe rundt, . Finnes til rør på 1mm , 1mm , 1mm , 1mm og 2mm. Separasjonstoalett med avfalls- 3. Green vikinG saniTærvæske liTer. Har du et hyttetoalett du sliter med å få ventilert? Nå får du den til 9kroner!


Takhatt som passer til 110mm takgjennomføringsrør. Er noen år gammel, men har ikke vært i bruk. Viften er svært effektiv og det . Biolet duette er et meget elegant og komfor- tabelt separeringstoalett. Installasjonen er meget enkel.


I den forbindelse ble det flyttet på noe avløpsrør og luftingen av avløpet ble flyttet litt og en strekk ble det byttet et stykke fra 1mm til mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg